Megszólalt Curtis a botrányos kórházi ügyről

2024. január 26. 12:59

Széki Attila az édesanyja állapotáról is beszámolt.

2024. január 26. 12:59

Széki Attila, művésznevén Curtis többek között a Mandinernek is mesélt arról, mi történt a minap édesanyjával: az idős nőt kórházba szállították, a megbeszéltek szerint Székiék vitték volna haza, azonban kiderült, hogy a betegszállító már hazavitte a nőt, ám erről a rokonokat nem értesítették. Mivel Curtis édesanyjánál nem volt kulcs – hiszen a fiai vitték volna haza–, nem tudott bejutni lakásába és értesíteni sem tudta szeretteit.

A Bors megkeresésére csütörtökön végre megszólalt Curtis az édesanyja körüli botrányról.

„Nos... Senkit sem szeretnék én már ostorozni a történtek miatt... Nem szeretnék a jövőben erről a témáról beszélni.

Az édesanyám hála istennek már jobban van, és számunkra csakis ez a lényeg”

– árulta el Curtis.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. január 26. 17:22 Szerkesztve
BASZD TELIBE A DROGOS KURVA ANYÁDAT TE FASZSZOPÓ GECI MOCSADÉK - ROHADTÁL VOLNA BELE ANYÁDBA TE SZARTARISZNYA MÉG SZERENCS HOGY KIJÁTSZOTTAD A ORBÁN KÁRTYÁT AMI OLYAN MINT A PIROS HETES, TE RETEK A LÓFASZ SE FOGLALKOZOTT VOLNA VELED MEG HÜLYE CIGÁNY ANYÁDDAL
szintetikus
2024. január 26. 16:53
Ez a lényeg? Meg a falunap te nyalis drogos XD
JohnDoe1984
2024. január 26. 15:19
"Bízom benne, hogy ez is eljön egyszer. Nagyon tisztelem, mert látom, hogy mennyire fontos neki a nemzet, imponál, ahogyan kiáll a nemzeti értékekért. Nemcsak beszél, hanem ha kell, harcosan védi az ország érdekeit, ezeréves kultúránkat, a hagyományainkat" Kár hogy az állami, kielégítő színvonalú egészségügyi ellátás nem része a nemzeti értékeinknek. Győzikében sokkal több lojalitás szorult, mint ebbe a nyomorult Székibe. Győzike ilyenkor is Gyurcsányozna és fényesre csókolná Orbán kezét. Az állampártnak ilyen hűséges, elvtelen és feltétel nélkül szolgáló alattvalókra van szüksége, akik a nehéz helyzetben is a "nemzeti érdeket" azaz az állampárt számára fontos dolgokat tartja fókuszban. Széki ne akarjon odafigyelést, mikor Brüsszelben harcban áll a miniszterelnök.
Novicsok-5
2024. január 26. 15:18
Még mindig nyavajog a celebcigány? Kirúgták az illetékest, még mit akar? Kártérítést?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!