A Párbeszéd zöld csirkével édesgetné magához a csalódott kutyapárti szavazókat

2024. március 14. 18:55

Kovács Gergő visszakérdezett: Csirkéből miért lenne jobb a sárga helyett a zöldet választani?

2024. március 14. 18:55

Nyitókép: Képernyőfotó/Kovács Gergő Facebook-oldala

 

Egy képernyőfotó szerint fizetett Facebook-posztban hirdeti magáról a Párbeszéd, hogy ők kevésbé viccesek, ellenben zöldebbek, mint a Kutyapárt – szúrta ki a HVG, amely megjegyzi, hogy a bejegyzés ugyan nem utal konkrétan a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra, ugyanakkor a csirke – a Csirkeember miatt – összeforrt Kovács Gergőékkel.

A pozíciójába visszakerült társelnök nem is hagyta annyiban, azt kérdezi a párbeszédesektől, hogy csirkéből miért lenne jobb a sárga helyett a zöldet választani.

A portál utal arra, hogy a Párbeszéd azért nyomul rá az MKKP szimpatizánsaira, mert a Kutyapártban a hétvégén nagyon komoly belső válság alakult ki, amely azonban egyelőre nyugvópontra jutott. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­­A­ ­d­­ö­­­g­ö­s­­ ­­­l­­á­­­n­­y­­o­k­ ­­v­­­á­­­r­n­a­k­­ ­­­r­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Hajnóczi Kristóf
2024. március 15. 08:55
A pártnak vicc ekézné a viccpártot, de nem megy nekik; mindezt a magyarpeti 13%-áért... Amúgy a Paraziták-Szabó család mitől is zöldek?
2024. március 14. 20:43 Szerkesztve
Én még kivárok, hátha lesz valami szimpatikusabb állat valamelyik párt pártlogóján. Egy genetikai hibás kutya és hasonlóan problémás csirke gyenge felhozatal.
Dunhill67
2024. március 14. 20:31
"mert a Kutyapártban a hétvégén nagyon komoly belső válság alakult ki, amely azonban egyelőre nyugvópontra jutott."....azaz hétvégére elfogyott a kokó,de hétfőre meg megérkezett az új szállítmány...értem:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!