Botrányt okozott a Schadl–Völner tárgyaláson Orbán Viktor egykori zaklatója, Szabó Bálint

2024. április 16. 12:29

A bíró végül kiürítette a termet.

2024. április 16. 12:29

Nyitókép: MTI/Kelemen Zoltán Gergely

A végrehajtói korrupciós per egyik, már jogerősen felfüggesztett börtönre elítélt végrehajtójának, Sz. Balázsnak a tanúkénti meghallgatásával folytatódott kedden a Schadl György–Völner Pál vádlottak nevével fémjelzett büntetőeljárás. A Blikk szerint a tárgyalás  váratlanul félbeszakadt, miután belépett a terembe Szabó Bálint, szegedi önkormányzati képviselő, 

aki Orbán Viktor elítélt zaklatójaként lett ismert. 

Szó nélkül beült a vádlottak mögé. „Megkérem, hagyja el a tárgyalótermet, ön nem regisztrált előre, nem foglalhat helyet a hallgatóságban” – szólította fel a bíró, dr. Tóth Erzsébet.

A tárgyalás nyílt, hely van elegendő, nem zavarok senkit, én nem megyek el 

– válaszolta kissé emelt hangon Szabó. A szóváltás után végül a bíróság szünetet rendelt el és kiürítette a termet. Ezután Szabó Bálint még a folyóson odalépett Völner Pálhoz és védőjéhez, Papp Gáborhoz és csupán annyit mondott: „Teljesen egyetértek azzal, hogy bíróság elé kívánják idézni Varga Judit korábbi igazságügyi minisztert” – majd elviharzott.

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­A­­­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­n­y­­o­­­k­­­ ­­­v­á­­r­n­­­a­­­k­­­ ­r­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
atti64
2024. április 16. 20:04
AZ A PATKÁNY MÉG ÉL?????????????,,
Phm045
2024. április 16. 19:55
Ez a barom vagy a sitten, vagy a bolondok házában végzi..... ...
tolltzoli
2024. április 16. 18:02 Szerkesztve
kezd vicc lenni...... ezek a Magyar politikai balos percemberek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!