Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van Magyarország nem lép háborúba!

2024. április 19. 15:11

No migration, no gender, no war! Ez áll a választási manifesztumban – közölte a miniszterelnök kampányindító beszédében.

2024. április 19. 15:11
POY_0436

Nyitókép: Polyak Attila/Mediaworks

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója múlt pénteken osztotta meg, hogy Budapesten, a Millenárison kezdődik meg április 19-én a Fidesz választási kampánya, az eseményen pedig beszédet mond Deutsch Tamás, Szijjártó Péter és Orbán Viktor miniszterelnök is. 

Orbán Viktor beszédét azzal kezdte, a pénteki esemény célja nem más, mint beindítani a Fidesz választási kampányát. A kormányfő úgy fogalmazott: „húsz éve minden európai választást megnyertünk, mi vagyunk Magyarország és Európa legsikeresebb politikai közössége, nem tűzhetünk ki kisebb célt, azt javaslom, nyerjük meg ezt is”. A miniszterelnök hozzátette, fontos mellette megőrizni a szerénységet, ugyanis alázat nélkül nincs győzelem, hiszen a Fidesz politikai ellenfelei azért nem tudnak nyerni, mert elfeledkeztek az alázatról. 

POY_0465
Fotó: Polyák Attila/Mediaworks

Világosan kell látnunk, hogy kik vagyunk: mi vagyunk azok, akik talpra állítottuk a Gyurcsányék által csődbe vitt gazdaságot. Egymillió új munkahely jött létre és kétszer annyi cigány ember dolgozik, mint 2010”

– fogalmazott Orbán Viktor, majd megjegyezte, hogy az átlagbérek a háromszorosukra nőttek, a minimálbér 3,5 szeresére, ráadásul a kormány visszaadta a 13. havi nyugdíjat. Szavai szerint 14 éve a magyar gazdaság fele akkora volt, mint a mai, a háztartások vagyona pedig 5500 milliárd forintra nőtt. A kormányfő úgy értékelt, a felére csökkent a mélyszegénységben élők száma, és fel fogják számolni a szegénységet.

Ne legyünk álszerények, ilyen munkával a hátunk mögött ennek a választásnak is mi vagyunk a toronymagas esélyesei”

– szögezte le Orbán Viktor, majd megjegyezte, a veszély Brüsszelből jön, Brüsszelben baj van, a szabad Európa recseg-ropog.

POY_0533
Fotó: Polyák Attila/Mediaworks

„Tegyünk világos vállalást. Amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De azt is tudnotok kell, ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban” – ismertette a miniszterelnök, aki szerint a háborúpárti kormányok, a brüsszeli bürokraták, Soros György hálózata milliószám küldi a dollárokat Budapestre a háborúpárti baloldalnak, akik szavai szerint nem is rejtik véka alá, hogy a megbízóik igényének megfelelően kormányváltást akarnak. 

A békepárti kormány helyett háborús kormányt, nemzeti kormány helyett Brüsszel és Washington alá rendelt bábkormányt akarnak. Harcolnunk kell, meg kell védeni a magyar emberek békéjét és biztonságát”

– jegyezte meg Orbán Viktor, hozzátéve, hogy meg kell védeni a gazdasági eredményeket, a családokat és a gyermekeket.

Hogy Brüsszelben is értsék: No migration, no gender, no war! Ez áll a választási manifesztumban. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!”

– zárta beszédét a miniszterelnök. 

 

 

Összesen 409 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­A­­ ­­­d­ö­­­g­ö­­­s­ ­l­á­­­n­y­­o­­­k­­ ­­v­­á­r­­­n­­a­­k­ ­r­á­­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
olajfa-0
2024. április 20. 12:48
Kérésem a Mandinerhez: Próbáljanak valamit tenni a trollokkal és a trágárkodókkal. Lehet, hogy ez a céljuk, de még a cikkek olvasásától is elveszik az ember kedvét. Mindig ehhez az aljas, senkiházi, magyarellenes réteghez kell alkalmazkodnunk? Meddig kell még őket elviselnünk? (Vigyázat, mert magyarellenesek és hazaárulók jobbnak nevezett oldalról és pártból is támadnak.) " A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget (például internetes fórum, chat, blog, levelezőlista), vagy személyes hitbeli meggyőződését ellentmondást nem tűrő, pökhendi erőszakossággal sulykolja..."
kelemikes-2
2024. április 19. 23:02
Trump szerint Európának több pénzt kellene adnia Ukrajnának https://mandiner.hu/kulfold/2024/04/trump-szerint-europanak-tobb-penzt-kellene-adnia-ukrajnanak Miért nem tud Európa ugyanannyit adni, mint az Amerikai Egyesült Államok által befektetett pénz, hogy segítsen egy kétségbeesetten rászoruló országon? Abban mindenki egyetért, hogy Ukrajna túlélése és ereje sokkal fontosabb kellene, hogy legyen Európának, mint nekünk, de azért nekünk is fontos! MOZDULJ EURÓPA!” Fidesz, olvastad???
gyaloggos
2024. április 19. 21:05
Skywalker_bp" AHOGYAN battonyai nagynénéd, úgy én is SZURKOLOK Magyar Péteréknek ! AZÉRT, hogy ÜSSÉK ki a MOMENTUMOT, csehkatalinékat az EP -ből! DE! NRM szavazok rájuk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!