Íme, a Steve Jobs-bélyeg

2011. december 01. 11:00

A Magyar Posta kiadta a Steve Jobs-emlékívet az októberben rákban elhunyt Apple-vezér életrajzi kötetének magyar fordításával egy időben.

2011. december 01. 11:00

Az amerikai megjelenés után egy hónappal a HVG kiadó gondozásában már magyarul is olvashatjuk Steve Jobs Walter Isaacson által papírra vetett életrajzi kötetét. A kiadással párhuzamosan a Magyar Posta is beszállt az emlékezésbe egy ezer forintba kerülő, sorszámozott emlékívvel.

A bélyeg perforált részén Steve Jobs arcmása látható, az emléklap külső és belső oldalait Jobs jellegzetes mozdulatainak sziluettjei díszítik, míg a belső oldalon Rubik Ernő gondolatait jelentették meg. Az emléklap 5000 példányban kerül nyomtatásra, ám valójában nem használható bélyegként a gyakorlatban.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szedlacsek
2011. december 04. 12:03
Melós István, mint magyar hérosz? Ez a szervilizmus fok mintha enyhe fokban már túlzás lenne. Vajon ki volt a zsebében...?
egysegelem
2011. december 01. 17:01
Ha az amerikaiak buszkek ra, es kiadnak egy belyeget, amin o van, azt teljesen megertem, de a Magyar Posta??? Kicsit erosnek erzem. Mondjuk inkabb rola adjon ki mint Orbanrol...
Theorba
2011. december 01. 13:28
Én kérek elnézést!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!