Most segíthet kazánt venni egy kárpátaljai gyermekotthonnak!

2019. augusztus 08. 21:37

Hatmillió forintot kellene összegyűjteni a nagydobronyiaknak.

2019. augusztus 08. 21:37

A kárpátaljai Nagydobrony település református gyermekotthonának elromlott a kazánja: az új kazán hatmillió forintba kerülne. 

A külhoni térségeket is érintő, rendszeres jótékonysági akcióiról ismert Gui Angéla most a nagyközönség segítségét kéri, hogy a nagydobronyiak még a hideg idő beállta előtt kazánhoz jussanak. Gui nagydobronyi tevékenységéről itt olvasható egy riport.

Facebook-üzenete a következő:

„Keresem azt a 60 000 embert, aki tegnap ilyenkor kinn volt az Ed Sheeran koncerten. Szeretnék mindenkitől kérni 100 forintot! Ha mindenki utalna egy százast, akkor a kárpátaljai nagydobronyi gyermekotthonban idén télen is lenne fűtése annak a 75 lánynak, aki ott nő fel. A kazánjuk felmondta a szolgálatot, pont 6 millió forintot kell összegyűjteni ahhoz, hogy azok a gyerekek, akik akár évekig az utcán, kartondobozban éltek ezen a télen ne fàzzanak. Megosztással segíthetsz megtalálnom őket!”

A nagydobronyiaknak persze nem csak a Sziget-látogatók segíthetnek.

A gyermekotthon neve és számlaszáma:

Irgalmas Samaritánus Gyermekotthon

Számlaszám: 11744003-24420701-00000000

IBAN-kód: HU96117440032442070100000000

OTP Bank

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sztd
2019. augusztus 10. 00:04
Átutaltam a kért összeg többszörösét. Mondjuk nem volt nehéz. Annak viszont örülnék, ha ukrán körülmények közé nem gázkazánt építenének, hanem hőszivattyút (akár napelemmel). Egyszerűen jobban elhiszem, hogy eljut oda az áram, mint a gáz, amikor a viták miatt elzáródik az orosz gázcsap. Esetleg lehetne fa/energianád tüzelésű kazán. Energianádat lehet termelni az udvaron, a fa sem nagy csoda a Kárpátokban. A lényeg, hogy, ha végül nem gázkazán kerülne beépítésre, akkor nem érezném magam átverve.
sceptical
2019. augusztus 09. 18:35
10K utalva. Ed Sheeran nélkül is ... Lenne helye máshol? Lenne ... Akkor mégis miért? Mert nekik nagyobb szükségük van rá ... Nem csak a napi betevőért és életbenmaradásért kell megküzdeniük, hanem azért is, hogy magyarok maradjanak! Fel sem fogják az anyaországban lakók, hogy ez mivel jár ... A Trianon múzeumban járva olvastam egy szlogent: "Szeressük vissza Magyarországot" ... hihetetlen mennyire, igaz és működhet! Nem a határokat kell visszaállítani, hanem a magyarságunkat kell határokon átívelően megtartani, megerősíteni! Ez egy különleges stratégia a történelmi Magyarország visszaszerzésére. Egyébként az összeget is az élet is vissza fogja adni ... legalább tízszeresen ... Remélem mielőbb összejön nekik az összeg!
Bolond Istók
2019. augusztus 09. 15:05
Gondolkodtam ezen az egészen és ez így van jól ahogy van. Mi magyar gyerekeknek segítünk pénzzel, az ellenzéki proli meg szőrös arab és négereket férfiaknak akik gyereknek hazudják magukat, és mivel egytől egyig mentálisan sérült, ezért a gyűlöletből születik minden gondolata és tette, ezért azokat támogatják akik a gyűlöletük tárgyát támadják, csúsztatnak, hazudoznak... mint pl. Juhász, Konok, az Index, 444... stb. ők meg persze jót röhögnek a sok gondolkodásra képtelen idiótán, hiszen semmi gondjuk nincsen, komoly tőke áll mögöttük(persze csak addig amíg hasznosak), de hát ez is része a manipulációs színjátéknak, hogy ők el vannak nyomva, el vannak lehetetlenítve, öncenzúrára vannak kényszerítve ebben a szörnyű diktatúrában... hülyére vannak véve, de a sötét gyűlölettől elvakultan észre sem veszik.
ráadás-éve
2019. augusztus 09. 12:36
Aranyosak. Megérdemlik a segítséget. --------------- 6 millió forint egy kazánra? Mivel fűtenek? Fával? Gázzal? Árommal? Valószínüleg fával. Akkor célszerű mesterembereket odaküldeni, de ettől függetlenül kell nekik pénzt küldeni. Miért csak IBAN és SWIFT szám van megadva? PayPal miért nincs? Ott az átutalási költség töredéke a hagyományosnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!