Az anyátlan fiú dühe – Harry herceggel jön az új Mandiner

2023. január 18. 20:03

Harry csak az igazságot szeretné elmondani – de milyen igazságot? A legújabb Mandiner címlapos anyaga ezzel a kérdéssel foglalkozik.

2023. január 18. 20:03
null

Mindegy, miről van szó, a memóriám a memóriám, csinálja, amit csinál, úgy gyűjt és rendezget, ahogy jónak látja, és éppen annyi igazság van abban, amire és ahogy emlékszem, mint az úgynevezett objektív tényekben. Az olyan dolgok, mint az időrendiség vagy az ok-okozatiság gyakran csak mesék, amiket a múlttal kapcsolatban mondunk magunknak” – írja januárban megjelent önéletrajzi könyvében Harry herceg.

A Spare (Tartalék) címmel megjelent az utóbbi idők legnagyobb királyi botránya az Egyesült Királyságban. Harry súlyos vádakat fogalmaz meg mind a brit médiával, mind pedig a saját családtagjaival szemben, miközben azt állítja, hogy a célja csak és kizárólag az igazság elmesélése. De milyen igazság?

A csütörtökön megjelenő Mandiner címlapos anyaga ennek a kérdésnek ered a nyomába. Mi ez az egész – és miért most? Hogyan hat a folyamatos legitimációs problémákkal küzdő monarchia megítélésére Harry könyve – és javított-e a hercegi pár megítélésén a Spare megjelenése?

Keressék a Mandinert az újságosoknál – vagy olvassák online!

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2023. január 18. 21:38
Nekem anno otthon a szüleim azt mondták: mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. Meglett fejjel értettem meg, mennyire igazuk volt.
Zsolt75
2023. január 18. 21:00
Kétapás fiú.
nick89
2023. január 18. 20:10
Közben 60 korrupt uniós tisztségviselőt és képviselőt tartóztattak le. Az egyik már köpött is. Rövidesen bíróság elé állnak és elítélik őket. 12 éve a korrupt székesfehérvári adóhivatali munkatársak ügyében nem 60, hanem 65 embert állítottak bíróság elé, pedig csak az utolsó 8 hónapot vizsgálták és csak osztályvezetői szintig. Jogerős ítélet még 12 év után sincs, de szerintem nem is lesz, mert akkor köpnének. Söpörjünk a saját házunk táján is! Van itt épp elég nagy korrupció. Sokkal több és nagyobb, mint Brüsszelben. Pl. Schadl MBVK és Volner Fidesz - szocialista Eva Kaili és a néppárti Maria Szpiraki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!