Harry herceg meg se várta, hogy véget érjen a koronázási ünnepség, sietett vissza Amerikába

2023. május 06. 17:02

Ez azt jelenti, hogy a hivatalos családi portrékon sem fog szerepelni.

2023. május 06. 17:02
null

A Westminsteri apátságban bemutatott koronázási szertartást követően Harry herceg azonnal visszaindult Kaliforniába, írja a Telegraph.

Nem tartott családjával a Buckingham-palotába, vagyis nem fog szerepelni a történelemi pillanatot rögzítő hivatalos fotók egyikén sem.

Az mindig is egyértelmű volt, hogy Harry herceg gyors látogatást tesz csak Angliába. Azért érkezett, hogy támogassa apját a jelentős ünnepségen. Emellett azért is sietett, hogy felköszönthesse fiát, Archie herceget, akinek éppen a koronázás napján van a születésnapja.

A ceremónia után azonnal autóba ült és elhajtott, majd egyenesen a reptérre ment.

A herceg alig másfél napot töltött Angliában. Az, hogy nem tért vissza családjával a Buckingham-palotába az ünnepség után megmutatja, mekkora a szakadék a sussexi herceg és a többi családtag között.

Nyitókép: Odd ANDERSEN / AFP 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JónásÁdám
2023. május 07. 11:55
Egészen pontosan mekkora ökológiai lábnyoma volt ennek a koronázásnak? Vagy mindenki gyalog meg biciklivel ment?
angyalvar
2023. május 07. 09:21
Azért Károly király is megéri a pénzét. A házasságtörés után a kvázi nagyanyjára hajazó Károly most megkaptam amin ácsingózott. Fia ő miatta repült Amerikából Londonba, ráadásul egy nappal a koronázás előtt. De apjának nem volt ideje, hogy fiát egy fél órára fogadja. Kettőjük elhidegüléséért mindketten felelősek.
hoci74
2023. május 07. 05:47
Beszippantotta a WOKE kultúra. Komoly családi sebek is lehetnek a háttérben. Ezért a lázongás, hiszti,félvér D kategóriás színésznőcske feleség, stb stb...
kozmosz
2023. május 07. 03:25
Sürgős baszhatnékja támadt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!