Döbbenetes: bombával akarta elűzni albérlőit, saját magát robbantotta fel a tulaj (videó)

2023. szeptember 01. 17:42

Felbőszült a szendrői férfi az albérlőin, radikális lépésre szánta el magát.

2023. szeptember 01. 17:42
null

Hatalmas robbanás történt a csütörtöki nap folyamán Szendrőn, a városközpontban – írja a Délhír.info. A jelentések szerint egy lakástulajdonos aktivált egy bombát harmadik emeleti lakásánál, miután rövid „megbeszélést” folytatott az albérlőkkel. Állítólag az albérlők nem fizették a bérleti díjat. 

A tulaj, az 57 éves  Đorđe A. megpróbált bejutni a lakásába, de az albérlők nem engedték be. Ezt követően robbanóanyagot akart bedobni a lakásba, azonban nem járt sikerrel, így saját magát robbantotta fel.

Mint írják, a robbanást tíz kilométeres körzetben hallották.

A pusztításról egy-két videó is felkerült az internetre:

***

Nyitókép: Instagram

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2023. szeptember 02. 08:35
Ha ennyire elszánt volt, miért nem törte be és szedte le az ajtót?
EX_Terminator
2023. szeptember 02. 00:42
Ugye tudjuk hogy ez hogyan és miért történt nem igaz?
Akitlosz
2023. szeptember 01. 20:09
Szendrő várát ostromolta Mátyás király 1476-1477. telén. De abba kellett hagynia, mert a szerződés szerint szövetséges habsburg, aki sohasem segített hátba támadta és Győrben öldökölte a magyarokat. „Ó, gaz németek! Milyen szerencsét, a kereszténységnek milyen hasznát veszítem el miattatok!” / Mátyás király / Ezek után Mátyás hadat üzent a habsburgnak, s villámgyorsan elfoglalta decemberig Ausztria jelentős részét.
zrx8
2023. szeptember 01. 20:02
Esetleg meg lehetett volna említeni, hogy nem a BAZ vármegyei Szendrőről van szó..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!