Kiszivárogtak a részletek Bagdy Emőke fiának meggyilkolásáról

2023. október 25. 10:42

A gyilkos állítása szerint csak meg akarta ijeszteni az áldozatát, akinél ráadásul még fegyver sem volt.

2023. október 25. 10:42
Yaaliyah Ezekiel Jackson, Bagdy Emőke fiának gyilkosa

A Mandiner kedden beszámolt róla, hogy az egyesült államokbeli Phoenixben brutálisan meggyilkolták a magyar sztárpszichológus, Prof. Dr. Bagdy Emőke fiát. Október 21-én halálra késelték az 53 éves férfit.

A Fox közölt néhány információt a bírósági iratokról.

Az áldozat több szúrt sebet szenvedett a felsőtestén, és a helyszínen meghalt. A rendőrök lefoglalták a gyilkos eszközt, egy henteskést.

A bírósági dokumentumok szerint Yaaliyah Ezekiel Jackson azt mondta a nyomozóknak, hogy a nővére a nap elején felhívta, hogy engedje be az áldozatot az lakásba. A nyomozók szerint Jackson korábban soha nem találkozott az áldozattal. A lakást Jackson nővére bérelte.

A 18 éves afroamerikai Jackson arról beszélt, hogy vita alakult ki közte és az áldozat között az albérletben. Fenyegetve érezte magát, szerinte az áldozat meglökte, minek következtében felkapott egy henteskést.

A gyilkos csak annyit mondott, hogy meg akarta ijeszteni az áldozatát.

Különösen furcsa, hogy egy 193 centi magas férfi megijed egy 167 centiméter magas embertől. Az áldozatnál nem volt fegyver. A gyilkos ennek ellenére többször is megszúrta Bagdy Emőke fiát.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Maricopa megyei sheriff hivatala

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 25. 16:40
szóval egy néger volt! és ezért kell térdelni a stadionokban?
Saksafar
2023. október 25. 16:07
A 193 centis söpredék, épp kijött a böriből. gondolom szétgyúrva. Teljesen hihető, hogy beszart a 167 centistől. Ez általában így szokott lenni, főleg, ha a 167 centis még csak nem is agresszív, ilyenkor jól össze kell őt szurkálni. Éljen ezekben az amcsi negyedekben az, aki akar.
akiaki
2023. október 25. 14:31
kérek mindenkit, ne foglalkozzanak B.E. fiának meggyilkolásával!
Ekrü
2023. október 25. 13:39
survivor 2023. október 25. 13:10 "Igen. Csakhogy a nő is afro."- És? Attól még nem lehetnek barátok? A legújabb információk szerint jó barátok voltak. Veled még sosem fordult elő, hogy indultatok egy buliba és már nem volt időd hazamenni ezért egy ellenkező nemű barátodnál zuhanyoztál le ? Vagy evidens ilyenkor, hogy akkor viszonyod is van vele? Mert nálunk pont most volt ilyen, a gyermekem hozta haza egyik barátját az egyetem után, mert a gyereknek már nem volt ideje haza menni és miután a gyerekem kocsijával mentek, célszerűbb volt így. Császár teológus volt. Valószínű nagyon sok kapcsolata volt bűnözők hozzátartozóival, s nem eggyel biztos baráti kapcsolatot ápolt. Egyáltalán, miért kell rágalmazni, mocskolódni egy haláleset kapcsán? Miért nem lehet egyszerűen csak részvétet nyilvánítani, vagy hagyni a fenébe? Az ide írogató @orbanegygeci-0 és hasonszőrű társai ettől érzik nagyfiúnak magukat?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!