Geopolitikai elemző Pressmanről: Ez egy hazug ember, olyan rendszert képvisel, amely börtönbe juttatná az ellenzéke vezetőjét!

2024. február 12. 05:48

„Budapest Európa egyik legbiztonságosabb helye zsidó honfitársaink és vendégeink számára” – tudatták Pressmannel.

2024. február 12. 05:48
null

David Pressman vasárnap arról posztolt az X-en, hogy „miközben egyesek úgy döntöttek, hogy ezen a hétvégén Budapesten vonulnak fel a nácik dicsőítésére, én úgy döntöttem, hogy Sommer Kati túlélővel sétálok egy olyan helyre, amely emlékeztet bennünket a holokauszt borzalmaira és az emberi lélek ellenálló képességére”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Koskovics Zoltán, az Alapjogokért Központ geopolitikai elemzője ezen poszt apropóján leszögezte: „sem ezen a hétvégén, sem máskor nem vonulnak nácik Budapesten”.

„Ez egy hazug ember, aki olyan rendszert képvisel, amely megpróbálja börtönbe juttatni az ellenzéke vezetőjét”

 – tette hozzá a Trump bebörtönzésére való igyekezetre utalva.

Ezt is ajánljuk a témában

Letartóztatták Trumpot, de mi lesz ezután?

Videó

Donald Trump csütörtökön feladta magát Gerorgia állam atlantai börtönében, ahol a múlt heti bűnügyi vádemelés nyomán bűnügyi nyilvántartásba vették. Az ellene eljáró ügyésszel szemben a Kongresszusban indul vizsgálat, a volt elnök és vádlott-társai tárgyalása október 23-án lesz.

„Budapest Európa egyik legbiztonságosabb helye zsidó honfitársaink és vendégeink számára” – zárta az elemző a posztját.

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. február 17. 15:13
Alapjogokért központ….😂😂😂😂😂
Krupp Skya
2024. február 17. 15:04
"genusnexxt 20"24. február 12. 08:42 Ócska kis szemfényvesztő." Szemedbe spriccelt már a Pressmam elvtárs téged? Azóta csillog egy kis értelem a szemedben.
bill-murr
2024. február 12. 23:47
Tudja Pressman nagyon jol, hogy Budapest biztonsagos a farturo libzsiknek o is egy kozuluk.
Haramia
2024. február 12. 14:45
Azért ez ott van, no! Ezt nem teszik ki az ablakba. Amúgy is, a legutóbbi fenyegetés után, nem árt rendezni a cechet. Ők is csak szóból értenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!