Szürreális jeleneteket hoz az Apple új csodaszemüvege (VIDEÓ)

2024. február 07. 12:17

Már egy reggeli sem lesz olyan, mint volt.

2024. február 07. 12:17
Apple's Vision Pro on sale in US

Az Apple február elején dobta piacra az okosszemüvegét, amelyen keresztül az élőképen keresztül akár üzenetekre is lehet válaszolni, YouTube-videót nézni vagy akár játszani. A TikTokot el is lepték fénysebességgel azok a videók, amelyeken az első látásra furcsa eszközt használó emberek láthatók. Az egyik ilyenen két férfi reggelijét fogyasztja el egy kávézóban, kezükkel pedig első úgy tűnhet, hogy hadonásznak, pedig csak a VR-szemüvegük adta lehetőségekkel élnek és lehet, hogy SMS-t írnak épp. 

Nyitókép: Fatih Aktas / ANADOLU / Anadolu via AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dr Justice
2024. február 07. 14:56
Ez egy igazi virtuális aranykalitka, ami tökéletesen betölti azt a funkcióját, hogy ne is foglalkozz azzal, ami a szemeid előtt folyik.
I feel the earth move under my feet
2024. február 07. 13:59
Van, aki sportkocsit vesz és vezet, van, aki helikoptert, yachtot, szigetet, világkörüli utazásokat.. meg van, aki a panel hetedikjére virtuális valóságot.. Egészségére!
Muki46
2024. február 07. 13:57
Úgy kell annak, aki ilyet használ.
Davidw
2024. február 07. 13:23
Pont ma lattam rola karcolas tesztet, mar egy sima alap tuvel meg lehet karcolni. Masfel millaert a hulyenek is megeri
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!