Trump szerint Harry herceget ki lehetne toloncolni az USA-ból drogfogyasztás miatt

2024. március 19. 15:54

Ha hazudott, akkor meg kell tenniük a megfelelő lépéseket – mondta a volt elnök, utalva a királyi személy vízumkérelmére.

2024. március 19. 15:54
Former President Trump Holds A Campaign Rally In Ohio

Nyitókép:Scott Olson/Getty Images

 

Donald Trump volt amerikai elnök szerint Harry herceget kiutasíthatják az Egyesült Államokból, ha amerikai vízumkérelmében hazudott a drogfogyasztásról. A GB Newsnek adott, kedd este adásba kerülő interjújának előzetesében Trump a Harry herceget körülvevő vízumdrámáról beszélt, mondván, hogy a jelenleg Kaliforniában élő királyi családtag nem részesülhet különleges bánásmódban – olvasható a Politicon

Meg kell néznünk, hogy tudnak-e valamit a drogokról, és ha hazudott, meg kell tenniük a megfelelő lépéseket

 – mondta Trump. 

Harry herceg vízumstátusza jogi viták középpontjában áll, amióta egy amerikai konzervatív szervezet, a Heritage Foundation tavaly beperelte a Belbiztonsági Minisztériumot (DHS), hogy betekintést nyerhessenek a bevándorlási adatokba.

Az amerikai vízumkérelmezőknek általában fel kell fedniük, hogy fogyasztottak-e valaha kábítószert, és ha igen, elutasíthatják a kérelmüket. Más közéleti személyiségek is ütköztek már problémákba az Egyesült Államokba való beutazásukkal kapcsolatban a bejelentett drogfogyasztásuk miatt.

 

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 20. 07:07
Az egész USA-t is....a feka LMBTQ buzi zsidó kupaccal együtt.... Az indiánok így nagyobbra bővíthetnék a gettójukat földrésznyi skanzenjüket rézbőrű rezervátumnak hívva.
Málaga21
2024. március 19. 19:15
A végén kiderül, hogy a nagy "demokraták" kivételeznek az arisztokratákkal.
EX_Terminator
2024. március 19. 18:17
És vannak olyan dolgok, olyan húzások amit ha megtesznek OTT MÁR SOHA SEMMI NEM LEHET. És egyes férgek mindezt ismételten megcselekedték. Ami azt jelenti hogy már nem csak nem ismerem őket, de még a létezésüket sem fogom elismerni se tudomásul venni a szarságaikkal. ŐK MÁR SEMMIK ÉS AKÁRMIT IS TEGYENEK EZ MÁR ÍGY IS FOG MARADNI.
polárüveg
2024. március 19. 17:18
Sokakban felmerülhettek kérdések: Hogyan lehet a világvezető országának olyan elnöke, mint Biden? Hogyan jött szinte a semmiből Meghan Markle és lett Harry feleségeként Sussex hercegnője? Miért kellett a biztos hercegi párnak a biztos megélhetést egy bizonytalan social média bevételekre számítva az USÁ-ba költöznie? Nos, van olyan nem kizárható elmélet, amely összeköti ezeket a kérdéseket. Akkor értelmet nyernek ezek az események, ha valakik az USA lassan polgárháború felé haladó társadalmának fel akarnák kínálni a jövőben megoldásként Harry herceget USA királynak, Meghan-t USA királynőnek, vagy örökös elnöknek, elnöknőnek. Meghan családi származása biztosíthatja a nagymértékű elfogadást az USA népénél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!