A náci Németország jutott eszébe a német bíborosnak a NatCont körülvevő rendőrsorfalról

2024. április 16. 20:01

Gerhard Müller bíboros láthatóan megdöbbent a rendőrök jelenléte miatt.

2024. április 16. 20:01

Nyitókép: SIMON WOHLFAHRT / AFP

Ahogy arról korábban több ízben is beszámoltunk, a brüsszeli polgármester végzést adott ki a Nemzeti Konzervativizmus Konferencia betiltására, amelyre többek közt Orbán Viktor miniszterelnök is hivatalos volt.

Ezt is ajánljuk a témában

A brüsszeli polgármester utasítást adott, amire hivatkozva a rendőrség kérte a rendezvény lefújását. „A konferencia a harmadik helyszínen elkezdődött,

de most megérkezett a rendőrség, és közölte, hogy a konferenciát azonnal be kell fejezni”

– foglalta össze röviden a keddi eseményeket Menczer Tamás.

Rod Dreher arról számolt be az X-oldalán, hogy a rendőrség megérkezésekor sikerült pár szót váltania Gerhard Müller bíborossal, aki láthatóan megdöbbent a rendőrök jelenléte miatt.

Ez olyan, mint a náci Németország

– fogalmazott a német bíboros.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:09
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­g­ö­s­­ ­­­l­­­á­­n­­­y­­­o­­­k­­­ ­­v­á­­r­­n­­a­­k­­ ­­­r­­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
csapláros
2024. április 17. 09:59
stormycsapláros 2024. április 17. 00:57 ..."ja. akkor miért fizet be magyarország egy kurva fullirt is az eunak addig amig nem rendeződik a kérdes?"... Azért bazdmeg, mert te is azt hiszed hogy ez itt egy Szabadnép félóra, ahol agitátoroknak kötelessége a hozzád hasonló balfaszokat okítani, akiknek fingja sincs 20 évvel a csatlakozás után, hogy mi az, hogy Eu és Eu tagság. A választásokon is csupán SZIMPÁTIÁBÓL ikszelgetsz MAGAD ellen baromarcú, mert, hogy a Lamantinba vagy belezúgva és mert, hogy olyan jó fej a Lotyapofázó! A faszt keresel itt? Olvass Népszavát, hülye fasz! Amúgy meg szerencsére VAN AMIT nem fog vissza az EU és gazdaságilag is 75 %-ban függők vagyunk tőle, miközben a Keleti Nyitás célja, hogy ez az arány csökkenjen! Ha megfordul az arány, na akkor lehet beinteni az EU-nak ha még mindig a liberálnáci diktátorok uralkodnának az Eu-ban!
Lajoss
2024. április 17. 08:15
…akkor nem látta még a Pintér-legényeket a diáktüntetéseken…
pipa89
2024. április 17. 07:14
Hát, vagyunk így, ezzel a déjá vu-vel páran. Nem a védendőt védik, hanem a támadó, véres Antifát, akit jó lenne, ha végre azzal a névvel kötnénk össze, akivel kell: Soros Györggyel! Ez valahogy elmaradt a médiában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!