A távmunka igazi kihívásai

2020. március 20. 19:28

A szociális izoláltság szép lassan alakíthat ki bennünk egy nyomasztó érzést, ami előbb-utóbb kiégéshez is vezethet.

2020. március 20. 19:28
Balogh Péter

„Ha már szóba került a szociális izoláció, nem mehetünk el a home office és távmunka mentális kihívásai mellett. Főleg azért sem, mert vannak, akik most szembesülnek először - ráadásul akaratukon kívül - ennek az életformának a leküzdendő akadályával, pontosabban azzal, hogy nincs fizikailag szétválasztva a munkahely az otthontól. Az otthoni munkavégzés során saját magunknak kell megszabnunk a kereteket.

Ha ezt a nehézséget sikeresen áthidaltuk, még akkor is résen kell lennünk, hiszen a szociális izoláltság szép lassan alakíthat ki bennünk egy nyomasztó érzést, ami előbb-utóbb kiégéshez is vezethet. A CodeBerry csapata egymásra is fokozottan figyel, és azonnal jelzik egymásnak, ha azt látják, hogy a másik egyre kevésbé kiegyensúlyozott.”

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
WLaci
2020. május 25. 00:50
Baromi irritáló az ember is, meg a sok szerencsétlen is, aki ilyeneket olvas a Linkedinen (!) Szánalom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!