A Halott Pénz száműzi Debrecenbe Szoboszlaiékat

2024. március 04. 10:27

Június 8-án a Nagyerdei Stadionban fogadjuk Izrael válogatottját.

2024. március 04. 10:27

A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, Csányi Sándor a Nemzeti Sportnak adott interjújában kifejtette, mennyire nem volt egyszerű dolguk, amikor az Eb előtti időszakra ellenfelet kerestek a labdarúgó-válogatottnak. Mint ismert, június 8-án Izraelt fogadjuk a kontinenstorna főpróbáján.

„Nem voltunk könnyű helyzetben az ellenfelek keresésekor. Az Eb-döntő közelsége miatt igen korlátozott volt a választási lehetőség. Újdonságként azt is meg kell szokni, hogy több szövetség azért mond nekünk nemet, mert túl erős ellenfélnek tartja a magyar csapatot.

Célunk volt az is, hogy Marco Rossi felkészülési programjába illeszkedő, minőségi csapatot hívjunk meg, ne feledjük, ez a találkozó lesz számunkra az Eb-főpróba.

Izrael mellett kizárólag Gibraltár csapata jelezte, hogy szabad ebben az időpontban, amely viszont nem felel meg ennek a kritériumnak” – mondta Csányi Sándor, aki hozzátette, bízik abban, hogy gyűlölködés helyett ünnepi hangulat lengi majd körbe a találkozót.

Ezt is ajánljuk a témában

„Jól emlékszem a legutóbbi, 2012-es magyar–izraeli mérkőzésre, amelyen mintegy tizenegyezer néző volt, és amelyen egy kis csoport vélhetően tudatos provokációjának lettünk áldozatai, és azt sem feledtem, hogy az akkoriban legjobban várt tétmérkőzést, a románok elleni hazai selejtezőt kellett emiatt zárt kapuk mögött rendezni.

Azóta megítélésem szerint rengeteget változott a szurkolói kultúra, és most már joggal bízhatunk benne, hogy ünnepi hangulat, nem pedig gyűlölködés lesz a Nagyerdőben”

– fogalmazott az MLSZ-elnök.

A válogatott hazai főpróbájára Debrecenben kerül majd sor, aznap a Puskás Arénában Halott Pénz-koncertet rendeznek. Ezzel kapcsolatban Csányi Sándor elárulta: „Így egy régi tervünk is valóra vált, hogy vidéki nagyvárosba vigyük a válogatottat. Izrael nemzetközi szinten magasan jegyzett csapat. Összességében szerintem pozitív a végkifejlet” – hangsúlyozta a sportvezető.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:26
🍓 ️ ­A­­­ ­d­ö­­­g­ö­­s­­­ ­l­­á­­n­­y­­­o­­k­­­ ­v­á­r­n­a­k­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­.­­𝗙­­𝗨­𝗡
OrosZrulett
2024. március 04. 17:31
Ha ez nem zárt kapus lesz, garantált a provokáció a választások előestéjén. Aztán ennek folyamán magyar szurkolók gyors kitiltása az Európa Bajnokságról. Könyörgöm, gondolják végig és ha 0,001 ezrelék esély van erre, nem engedhetjük, hogy megtörténjen!!!!!
Reszelő Aladár
2024. március 04. 12:38
A CB09-nek kell rendet tartani, sőt én egy háborút elítélő Izrael-párti molinót is kiraknék. Mindamellett ott lehet a Mazsihisz is, Netanjáhú és Dr Miniszterelnök is.
Modu
2024. március 04. 12:03
Mert ha már nem Bp-en játszik a válogatott az már száműzetés? Érdekes logika, a k. anyád, hogy Mészöly bá klasszikusát idézzem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!