A jobbközép pólus létrejötte megkerülhetetlen

2013. január 28. 15:14

A JESZ jobbközép pólusképző erőként 2013. február. 23-án elindítja a 2014-es választásokra történő felkészülését.

2013. január 28. 15:14
Jesz
Jesz.hu

A hazai közélet gyilkos konfliktusainak mérséklése és a hideg polgárháború lezárása a sikeres, kreatív, versenyképes Magyarország megteremtésének előfeltétele.

A hazai közélet régi és meghatározó vonása a felesleges konfliktusokat generáló parttalan kétpártiság. Az évtizedek óta zajló tartalmatlan és kiüresedett küzdelem csak arra képes, hogy szembeállítsa egymással szakmák, családok, települések és nemzedékek sokaságát. Semmit sem ad, de folytonosan elvesz: nyugalmat, boldogságot, egzisztenciát, jövőképet.

Az ország vezetői legalább az ezredforduló óta a 21. század világviszonylatban is versenyképes államának, társadalmának, nemzetének megteremtése helyett sehova se vezető küzdelmekre pocsékolják az állampolgárokban rejlő alkotó energiákat.

Egy kreatív Magyarország felépítése kizárólag a polgárság értékeit felvállaló, a már-már mindenre rátelepülő állami vízfej leépítését zászlajára tűző, a cselekedni akarókat képviselő új polgári gondolatot felemelő jobbközép révén érhető csak el.

A múlt politikai nemzedék kiégett, megfáradt, korrupciós ügyek sokaságával terhelt tagjai, valamint az általuk fémjelzett politikai szervezetek mielőbbi nyugdíjba küldése elengedhetetlen a sikeres Magyarország eléréséhez. Szívből reméljük, hogy egyre többen gondolkodnak egy jobbközép összefogásban. Most zárult kétnapos országos választmányi ülésén hozott döntése értelmében a JESZ velük kész a közös választási gondolkodás elindítására.

Az Országos Választmány határozott Programalkotó Nagygyűlése dátumáról, melynek értelmében jobbközép pólusképző erőként 2013. február. 23-án elindítja a 2014-es választásokra történő felkészülését.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2013. január 28. 20:20
Még ha megtartották volna az MDF nevet...
Wendriner
2013. január 28. 19:23
JESZ és bokros lajossal már végeztetek?
Fakutya tizedes
2013. január 28. 18:39
Jólét és Szabaccság bazmeg. Ingyenkurva, ingyensör, kolbászkerités, 3,60-as kenyér, a nyugdijasok ingyen repülhetnek!
Csigorin
2013. január 28. 18:39
De ti nemvagytok se jobb, se kozep, se polus, ero meg aztan vegkepp nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!