Viva la Startup Chile!

2013. február 22. 16:00

A mi csapatunkból csak én vagyok magyar, a munkatársaim brazilok, chileiek és amerikaiak (USA), ettől függetlenül a csapatot magyarnak címkézték, mert én voltam a pályázó.

2013. február 22. 16:00
Forgács Simon
Insider Blogzin

1 – mit jelentett Nektek Chile? (mikor voltatok? Ti voltatok ott az első magyarok?)

Nagyon sokat jelentett nekünk bekerülni és még többet ott lenni. A www.smartvineyard.com -al (egy másik Magyar Start-Up) egyszerre érkeztünk 2012 március végén a 3. generáció tagjaiként Chilébe és szeptember végén ért véget a program. Minden generáció durván 100 Start-Up-ot jelent. A mi csapatunkból csak én vagyok magyar, a munkatársaim brazilok, chilei-ek és amerikaiak (USA), ettől függetlenül a csapatot magyarnak címkézték mert én voltam a pályázó.

2 – él ott vmi kép a magyar startup-okról? Prezit, Ustreamet, ilyen sztorikat ismernek ott?

Amikor megérkeztem akkor már néhányan láttak korábban Prezit, de még így is többen odajöttek érdeklődni az első Pitch után amit Prezi-ben csináltam, hogy mi volt ez. Ezen felbuzdulva és a Prezitől kapott nélkülözhetetlen támogatásnak köszönhetően megszerveztem, hogy a Start-Up Chile program vezetők megismerjék és elkezdjék használni a Prezit, valamint még csináltam pár belsős és külsős Prezi Workshop-ot is az ott létem alatt. A Ustream-et is szerettem volna közelebb hozni Chile-hez, ezért a 2012 decemberében tartott Santiago TEDx szervezőivel hoztam őket össze, de arról sajnos már nincs infóm, hogy végül sikerült-e megvalósítaniuk a rendezvénnyel kapcsolatos terveiket vagy sem. A korábban említett www.smartvineyard.com -nak iha jól tudom pedig már vannak is Chile-i megrendelői.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!