Zárjuk le a vitáinkat!

2015. június 14. 17:22

Ennek érdekében az MPB tagszervezetei valamint a parasportolók, a Paralimpikonok Klubja vezetői számára a holnapi napon (június 15-én, hétfőn) megnyugtató megoldást kínáló javaslatot fogok tenni.

2015. június 14. 17:22
Szabó László
Facebook

a Magyar Paralimpiai Bizottság
tagszervezeteinek elnökei
és
a Paralimpikonok Klubjának elnöksége
részére

Tisztelt Elnök Asszonyok és Urak, tisztelt Sportolók!

A MOB Fogyatékosok Sportjáért Felelős Szakmai Tagozatának tagjaként, a Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport Szövetségének (FODISZ), a mintegy 8000 fogyatékos ember számára sportolási lehetőséget biztosító sportszervezet elnökeként aggodalommal figyelem a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) körül kialakult helyzetet.

Az elmúlt napokban számtalan sportvezetővel, sportszakemberrel és sportolóval találkoztam, sokan engem kerestek meg, többekkel én kezdeményeztem beszélgetést. Arról bizonyosodtam meg, hogy mindannyian a magyar parasport körül zajló áldatlan és méltatlan felhajtás végét, a kedélyek lecsillapodását várjuk. Azt, hogy a magyar parasportolók nyugodtan készülhessenek az előttük álló világversenyekre, különösen a 15 hónap múlva kezdődő riói paralimpiára.

Az MPB júniusi 19-i rendkívüli közgyűlésének le kell zárnia a vitákat. Ennek érdekében az MPB tagszervezetei valamint a parasportolók, a Paralimpikonok Klubja vezetői számára a holnapi napon (június 15-én, hétfőn) megnyugtató megoldást kínáló javaslatot fogok tenni. Bízom benne, hogy minden sportvezető és sportoló együttműködő és kompromisszumkész lesz.

Üdvözlettel:
Szabó László
a FODISZ elnöke,
a MOB Fogyatékosok Sportjáért Felelős Szakmai Tagozatának tagja

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2015. június 14. 19:12
Itt egy módja van a megoldásnak. Mindazok akiknek bármi köze volt Gömörihez, Dajcshoz azoknak velük együtt el kell tűnni a sport finanszírozás közreléből s magából a sport irányításból is! Gömöri, Dajcs s Szabó is TAKARODJATOK!
Peter8811
2015. június 14. 18:22
Kiszabadultál Szabó Laci bácsi hogy elszaladt ez a három év.
Tintamin
2015. június 14. 17:49
Gondolom, a teljes elnökség lemond. Mi más? Ja, Deutsch és Gömöri egy cellába....
lajkakutyus
2015. június 14. 17:41
Egy elfogadható megoldás van: Gömöri és Deutsch kirúgása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!