Kirekesztő „kirekesztettek”

2016. május 18. 12:04

A „melegek” vélt kirekesztettségükre hivatkozva teljes társadalmi csoportokról, sőt en bloc a magyarokról mondanak kollektív, elmarasztaló ítéletet.

2016. május 18. 12:04
Pintér Balázs
Magyar Idők

„Ám még elképesztőbb mondatokat olvashatunk egy bizonyos Háttér Társaság »jogsegélyszolgálat« munkatársától, aki szerint negatív lépés, hogy »az alaptörvényben a házasság intézményét úgy definiálták, mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját«. És végül tőle hangzik el az adu ásznak szánt költői kérdés is: »Hogyan bízzon meg az LMBTQI-közösség a magyar bíróságban vagy a rendőrségben, ha a politikusok nyíltan homofóbok és transzfóbok?«

Igen, helyben vagyunk, ez már a törvények felettiség vágyálma. De tegyünk fel mi is egy kérdést: egy »melegnek« problémája csak az állammal és a »kirekesztő többséggel« lehet? Érdekes módon arról, hogy a saját életükben miként küzdenek meg a másságukkal, bizony nem sokat tudunk. Negatívumokat ma csak a »férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösségről« lehet írni: megcsalásról, alkoholizmusról, gyerekkel elkövetett szexuális és más erőszakról, verésről, válásról.

Miközben gyerekek örökbefogadását, sőt a házasságot követeli magának ez a bizonyos »LMBTQI-közösség«, még az is napról napra változik, hogy a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek (LMBT) bevegyék-e ebbe a közösségbe a queereket (Q), az interszexuálisokat (I), az aszexuálisokat (A). És ha már a befogadó Nyugat-Európa, akkor az is felmerül, hogy ottani mintára képbe jöhetnek-e a pedofilok, esetleg az állatokkal közösülők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. május 19. 09:15
Mi az az interszexuális?
káli
2016. május 18. 19:40
Aki magyar időket olvas az annyit is ér ,aki meg publikál benne még annyit sem!!!!
GV0917
2016. május 18. 16:19
Hol a francban lófráltatok a télen és a tavaszon?A hőmérséklet jóval a fagypont alá esett-mondhatni a mai napig. Néha bejött 25 fok Celsius,másnap mínusz hat!Hát ki bírja ezt? Gyertek már erre is! Nem kell félni ,nem uszítunk rátok kutyát!Azért nagyon ajánlom-hogy ne csak érzelmeitekben legyetek "melegek", hanem öltözzetek tényleg melegen!
Nannyó
2016. május 18. 16:16
"mindenki családjában, baráti körében vannak buzik" Ez egy ordas nagy hazugság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!