Szem a láncban

2016. június 20. 07:25

Benne van az alaptörvényben, hogy a haza GMO-mentes – már azon túl, hogy nem is eladó. Ez alap, a kevés közös nevező egyike.

2016. június 20. 07:25
Hegyi Zoltán
Magyar Nemzet

„Benne van az alaptörvényben, hogy a haza GMO-mentes – már azon túl, hogy nem is eladó. Ez alap, a kevés közös nevező egyike. A génmanipulált élelmiszerek behurcolása nem csupán népegészségügyi szempontból aggályos, hanem azért is, mert megágyazni látszik a magyar hozzájáruláshoz az Egyesült Államok és az Európai Unió közötti úgynevezett szabad kereskedelmi társulás ügyében. Ennek eredményeként aztán naponta mehetnénk egy még önmagától is független bíróság elé rapportra, ha valami nem tetszene egy multinacionális – és látszólag stratégiai partnernek tűnő – konglomerátumnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2016. június 20. 19:22
Egyetértek.
KannibálTatárÚr
2016. június 20. 16:00
A nemesítés is génkezelés volt. Csakhogy akkor még nem tudtunk a génekről. Ártottak a nemesített növények? Az egész emberi történelem a nemesítésről szól. A rozsnak hosszú szára szokott nőni. Ma csak olyan, mint a árpáé volt. Szár helyett termést növell. Baj ez? Aki a génkezelés ellen van, megnézhetné, hogy mi is az a gén.
Valodi
2016. június 20. 15:22
... brrrr... többek között ezért kellett pusztulnia Kishantosnak, hogy GMO ügyben is fennmaradjon ez a végtelen tájékozatlanság! Olvassatok, mielőtt véleményt formáltok, pl. ezt: elolanc.hu
madarasi.abel
2016. június 20. 13:33
Csak azt nem értem, hogy ha már Fazekas csatlakozott a gmo-lobbihoz, miért próbálja eltitkolni? Nem hinném, hogy akkora köcsög, amekkora már nem merné az arcát adni a ténykedéseihez :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!