Meglepetés: Soroshoz köthető szervezetek támogatják a Sick of Waiting mozgalom igazságszolgáltatását

2017. június 22. 13:37

Nem titkolt a milliárdos tőzsdespekuláns nyitása migrációs témában, hiszen az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítvány büdzséjének jelentős százalékát fordítják a migránsok befogadására.

2017. június 22. 13:37
Ambrus Petra
PestiSrácok.hu

„A szervezet támogatói között érdekes szponzorok bukkannak fel, rögtön első körben a Help Refugees globális alapítványa is, amit Soros György bőkezűen, cirka 500 millió dollárral támogatott egy 2016-os jelentés szerint. Nem titkolt a milliárdos tőzsdespekuláns nyitása migrációs témában, hiszen az általa alapított Nyílt Társadalom Alapítvány (Open Society Foundations) büdzséjének jelentős százalékát fordítják a migránsok befogadására, segítésére és felzárkóztatására. A támogatók között szereplő Casa Nostra Casa Vostra, vagyis »A mi otthonunk a ti otthonotok« alapítvány,  2017 februárjában több tüntetést szervezett követelve a spanyol kormánytól, hogy országuk fogadjon be még több migránst, mondván, nem teljesítették a korábban vállalt 17ezer  menekült betelepítését. Könnyen észrevehető a hasonlóság a két mozgalom között, annyi különbséggel, hogy a mostani tüntetés expanziója kiterjed több mint 27 országra akik együttes erővel tervezik az Európai Uniós vezetők hibáit »helyrehozni«.

A listán szerepel még a Womens March, amelyet (nem meglepő) egy amerikai kutatás szerint, Soros György 2010 és 2014 között közel negyed milliárd dollárral (pontosan 246 millió dollár) támogatott, illetve azokat a csoportokat, egyesületeket, magánszemélyeket, akik kapcsolatban állnak a Womens March globális szervetével.  Soros harcos amazonjairól nem titkolt tény, hogy nem csupán a nők, de minden hozzájuk hasonló »sanyarú sorsú kisebbséggel« közösséget vállalnak. Ugyan a két szervezetnek elsőre nem világos mi köze is van egymáshoz, hacsak nem annyi, hogy egy kasszából finanszírozzák.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rugo
2017. június 22. 17:08
A válasz egyszerű - balliberális hazaáruló pártokra nem szavazunk!
balbako_
2017. június 22. 15:14
Ez az ember roppant kártékony és ideje lenne a szervezeteivel együtt kiseprűzni Európából és főleg tőlünk.
OberEnnsinnen
2017. június 22. 14:46
Aláírásgyűjtést kell indítani Európa területén: az Európai Unió ÖRÖK IDŐKRE TILTSA KI GEORGE SOROST EURÓPA TERÜLETÉRŐL. És minden személyt, aki bármilyen kapcsolatban áll G. Soros bármiféle érdekeltségével. A támogatóit, kollaboránsait szintén. Tudomásom szerint elég 1 millió aláírást 1 év alatt összegyűjteni. CÖF és társai, vagy bárki: tessék hozzálátni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!