Így segíti az oktatás szétzúzását a sajtó démonizálása

2017. július 30. 10:02

A jelenlegi oktatási rendszerben az állandóság nem létező fogalom.

2017. július 30. 10:02
Diószegi Horváth Nóra
Kettős Mérce

„És itt van a lényeg: már megint, ahogy az oktatás szétrombolásának minden más aspektusában is, újra csak a gyerek sérül a végén. Az a gyerek, akinek joga van papíron ahhoz, hogy a képességeinek kibontakoztatásához szükséges legjobb minőségű oktatásban részesüljön, már megint egy vérzivataros intézmény közepén találja magát, ahol csupa nehezítő körülménnyel nézhet szembe.

Tantestületek jönnek és mennek.De egy gyerek csak egyszer jár iskolába, csak egy lehetősége van arra, hogy felkészüljön az életre.

A jelenlegi oktatási rendszerben az állandóság nem létező fogalom. Semmi sem biztos, és annak is az ellenkezője lesz legközelebb. És ennek következtében generációnyi gyereknek veszik el éppen a jövője anélkül, hogy az értük felelősséggel tartozó oktatási kormányzat ezzel bármilyen módon törődne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2017. július 31. 19:00
Az lenne a baj, ha állandóság lenne az oktatásban! Akkor a változásokat kérnék ezek a debilek számon! Van kalapja, nincs kalapja! A lényeg a pusztítás, lázítás!
néhai Ch.Pilot
2017. július 31. 18:41
Ami az oktatásban szét lett/lesz zúzva, az a liberális attitűd, ami a rendes emberré válást akadályozza. Ezért meg nem kár, nyulam-bulam! Sőt!
Google
2017. július 30. 17:49
Mar latom is, ahogyan Orbanek most eppen az oktatast zuzzak szet, mert ok olyan, olyan oktatast szetzuzok, azt is szetzuzzak, ja. Egy gyereknek ezt eleg hallani, miert is tanulna, a tanar miert tanitana, hisz itt mindent szetzuztak. Normalis diskurzus ez? Nem. De addig sem arrol beszelunk, hogy az internet/telefon elvonja a gyerekek figyelmet, hogy tanarnak nagyreszt azok mennek, akik mashova nem jutnanak be stb.
Rugo
2017. július 30. 16:08
Úgy tűnik valóban probléma van az oktatással, a felsőoktatással különösen (az egyetemeket pl. gengszterbandák vezetik). De a liberális oktatáspolitika mindennek az alja, énnél százszor rosszabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!