Fegyőrék B-listáznák a kocsmákat

2018. július 26. 10:55

Bojkottra fel! Létezik orbánista krimó és demokrata lebuj! Aki nem fasiszta, az utóbbit választja!

2018. július 26. 10:55
Máté T. Gyula
PestiSrácok.hu

„A mostani: listázni fogják azokat a szórakozóhelyeket, amelyek »kormányközeli vállalkozók kezére kerültek«. Szerinte azon túl, hogy ezeknek a vendéglátóhelyeknek csökken a színvonaluk, a fiataloknak joguk van tudni, hogy »NER-lovagot« hizlalnak a nála hagyott pénzükkel. Tehát bojkottra fel! Létezik orbánista krimó és demokrata lebuj! Aki nem fasiszta, az utóbbit választja!

Azt már itt szeretném leszögezni, hogy szerény véleményem szerint ez az egész, úgy, ahogy van, ordenáré nagy ökörség. De mivel mégiscsak egy, a választásokon »valahogyan« három százalékra felfinanszírozott pártról van szó – szánjunk a dologra néhány percet. Ha másért nem, azért, mert ez a »rendszerváltó akció« tökéletesen modellezi az »ifjú demokraták« gondolkodásmódját.

Korosztályom szerencsére nem élte át, azonban még legalább tanulta, mit jelentett a múlt század egyes időszakaiban – rendszerfüggetlenül – az úgynevezett B-lista. Néha mázli idősebbnek lenni, lemaradtunk a Magyar Bálint-féle »oktatási reformról«

Még véletlenül sem jutna eszembe történelmi párhuzamot vonni az említett korszakok és a Fekete-Győr András vezette akció között – csak éppen bizonyos szavakkal nem illene dobálózniuk annyit. Ez nem mellesleg vonatkozik a rasszista, fasiszta és antiszemita kifejezésekre is. Ezekkel ugyanis – Úrilányok és Úri fiúk – nem azokat bántjátok meg, akikre aggatjátok, hanem azok emlékét gyalázzátok, akiknek tényleg szembesülniük kellett ezzel a mocsokkal.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2018. július 28. 11:31
Majd ennek is vége lesz!!
kurbitalis
2018. július 27. 08:30
A Gulyás- L.Simon-Pröhle tengely B-listázta a nemzet-konzervatív-keresztény magyar alkotókat.
kispufi
2018. július 27. 08:30
Akit a fanszőrszakállúék lehagynak a listájukról, azt automatikusan rátehetjük a Soros-kocsmákra? Köszi.
Negue
2018. július 26. 20:18
A hülyeség felső határa, a csillagos ég!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!