A hír igaz: szeptembertől már nem tanítok a Corvinuson

2019. augusztus 08. 18:10

A jó munkához nem csak idő, de hely és motiváció is kell.

2019. augusztus 08. 18:10
Török Gábor
Facebook

„Elbúcsúzom Concha Győző folyosójától. Az okok csak az egyetemen belül érdekesek, de miután ma olyan sokan kérdezték, fontosnak tartom elmondani, hogy a távozásom – amelyet valóban magam kezdeményeztem pár hete – nincs közvetlen összefüggésben a Corvinus átalakításával. Az egyetem elvégzése óta, 22 éve tanítottam a »közgázon«, nem volt tehát könnyű döntés a búcsú. Ugyanakkor az elmúlt időszakban egyre kevésbé éreztem jól magam, márpedig a jó munkához nem csak idő, de hely és motiváció is kell. Időm még talán lesz a jövőben is, és bízom abban, hogy a másik kettőt is újra megtalálom.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2019. augusztus 10. 12:34
Ne bassz Gabi! Akkor most ki fogja tartani az "Egyrészt-másrészt" kurzusokat?
justiceforhungary
2019. augusztus 09. 13:02
ravasz kópé vagy te Gábor
tintapaca
2019. augusztus 09. 09:18
Ez a pacák taníthatott a Közgázon büfé- és ruhatárszakon? Ez rémes. A "politológusnál" tudatlanabb és kártékonyabb állat csak kevés létezik.(Márványpoloska, vándorsáska, kullancs pl.) Hogyan lehet valaki politológus úgy, hogy nem ismeri a politikatörténetet, a világ jelenlegi helyzetét meghatározó nemzetközi szerződéseket, a titkos diplomáciai paktumokat? Enélkül minden csak üres fecsegés.
formaegy
2019. augusztus 09. 08:59
"A hír igaz: szeptembertől már nem tanítok a Corvinuson" Gondolom 100 ezrek kérdezték, hogy ország-világgal közölje. Annyi, de annyi ember hagyja ott az állását és keres másikat, és eszükbe sincs világgá kürtölni. Az élet rendje..... Ha most rossz májú lennék (az vagyok, mert valóban így gondolom) azt feltételezném, hogy tudatosan kürtölte világgá, hiszen a kutya nem foglalkozott vele, hogy felmondott. Talán egy kis koncot odadobhat a ballibeseknek, hogy mint mindent ezt is kiforgassák, és szegény Török Gábor mellett tüntetést szervezzenek....mert ez a kormány miatt van.)))) Tudjuk, eladták a megyei lapokat, eladták a Népszabadságot, Lali visszaadta a Hír-Tv-t és a Magyar Nemzetet, de a mi ballibeseink fröcsögő nyállal verték a szaros feneküket a sajtószabadság felszámolása miatt....... Ilyenek ezek kérem. Talán most, hogy Török mindenkivel tudatta, hogy nem tanít tovább, egy kis pocsolyát felkavar.... )))) Tudod Török, valamikor nagyon régen volt egy fiatalember aki korrektül, a valóságnak megfelelően, őszintén alkotott véleményt. Valamikor volt egy ilyen fiatalember. Volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!