Mr. Rick lánya

2019. december 06. 07:31

A tizenkilenc éves Nagy Blanka képességeit és alkalmasságát a legkevésbé sem firtatták.

2019. december 06. 07:31
Jobbágyi Zsófia
Magyar Hírlap

„Tegnapelőtt jelentette be közösségi oldalán Novák Katalin, hogy új helyettes államtitkárt választott maga mellé: a huszonkét éves Rácz Zsófia joghallgatót, akinek egyelőre nincs diplomája. Annak érdekében pedig, hogy betölthesse posztját, törvényt kell módosítani, hiszen eddig a kinevezés feltétele volt a felsőfokú végzettség. Nem is kellett ennél több az ellenzéki »objektív« médiumoknak, azonnal ízekre szedték a hírt, hiszen nem elég, hogy Rácz Zsófia fiatal kora ellenére magas pozíciót kap, még törvényt is módosítanak miatta. Valamelyik ízléses orgánum pedig azonnal felkutatta az új helyettes édesapját is, aki Rácz Erik, azaz Mr. Rick, a kilencvenes évek egyik ismert popelőadója.

És akkor mi van? Biztos vagyok benne, hogy büszke a lányára. Ugyanakkor kérdés az is, milyen értelmezési halmazba esik az ellenzéki oldalon az egyenlőség, egyenjogúság fogalma, ha a tizenkilenc éves Nagy Blanka képességeit és alkalmasságát a legkevésbé sem firtatták? Az önkormányzati választáson képviselőjelöltként induló, érettségivel éppenhogy rendelkező Nagy Blanka egyébként rezzenéstelenül szólította fel egy tüntetésen az államfőt arra, hogy b..sza arcon magát. Nagyon menő! De akkor sem kapta fel a fejét senki a HVG-nél vagy az Indexnél, amikor a mindössze huszonnyolc éves Ficsor Ádám Gyurcsány Ferenc kabinetfőnöke, majd Bajnai Gordon titokminisztere lett. Azt pedig már fel sem merem hozni, hogy Greta Thunberg csak tizenhat éves.

És, ha már az Indexnél tartunk, címlapjukon két napig vezető hír volt Rácz Zsófia kinevezése és cikizése, de, hogy a világ egyensúlya ne boruljon fel, a portál képviselte az igazi egyenjogúságot is, hiszen szintén címlapon volt egy leszbikus pár története, akik közül mindkét anyuka »hordta« a közös gyermeküket, egy házaspár példája, akik hét év monogámia után »bevettek a házasságukba egy szexi egészségcoach-ot«, és cikk egy meleg férfipárról, ahol »az apuka lányuk biszexuális expasijával jött össze«. Ez az igazi egyenjogúság! Rácz Zsófia pedig csak Mr. Rick lánya.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 215 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adonyi29
2019. december 07. 11:44
Most komolyan, ha Blanka/Gréta esetében gond volt az életkor, akkor a mi Blankánk/Grétánk esetében ez miért nem probléma?
realista
2019. december 06. 20:28
Ez már a Caligula féle hatalmi arrogancia kiteljesedése. Valószínűleg Rácz Zsófia is olyan fontos közfeladatot fog ellátni, mint Incitatus, bár határozottan csinosabb.
The Loner
2019. december 06. 17:31
A Zsófi értelmes, intelligens, ráadásul nagyon csinos , gondolom ezért is fáj nektek . Ellenben a ti dagadék, hájas, hústorony blankátok egy primitív suttyó proli. A különbséget fényévekben lehet mérni . A faterja meg tök jól nyomja. https://www.youtube.com/watch?v=q0Nn2EsB9II
NTLLK
2019. december 06. 15:52
Mit kellett volna firtatni Blankán? Hiszen mindent megmutatott, amit tud! Ami a szájában, az a szívén!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!