Féregtempó

2020. április 27. 09:12

A harcias balliberális elméletek és ezek képviselői már több mint száz év óta igyekeznek minél jobban szétrágni, elpusztítani az egészséges társadalmakat.

2020. április 27. 09:12
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„A férgek gátlástalanok. Ez lényük lényege, hiszen ha nem rágnák szét azt a fát, amiben fejlődnek, elpusztulnának.

A maguk közegében tehát a férgek rendkívül gyakorlatiasan működnek. A helyükön vannak. Abból azonban gondok adódhatnak, ha ezek a nem túl rokonszenves lények kiszabadulnak természetes életterükből, és máshol kezdenek úgy viselkedni, mint valamikori otthonaikban.

A féreglét természetesen nem csupán és elsősorban fizikai. Az emberi társadalmakban aztán meg főleg nem, hiszen a kisebb-nagyobb emberi közösségek természetes módon védekeznek a féregtempót diktáló szellemi terroristákkal szemben.

A harcias balliberális elméletek és ezek képviselői már több mint száz év óta igyekeznek minél jobban szétrágni, elpusztítani az egészséges társadalmakat. Azokat, amelyekben a rendet, az értékteremtő munkát, az élet továbbadásának szépségét, ez emberséget megtartó hitet és a derűs magabiztosságot éltetik.

Amikor beüt a baj, mint most a koronavírus-járvány, a társadalmak nagy részében a józan többség mindenkivel összefogva, korábbi ellentéteiket félretéve a veszély elhárítására szövetkezik. Emberéleteket ment, ha tud, ápol és gyógyít, felkészül a vész elmúlta utáni időkre. Kiterveli, miként lehet újraépíteni azt, amit a gyilkos kór lerombolt, és hogyan lehet visszaszerezni régi, biztonságos életünket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2020. április 27. 14:39
"A balliberális férgek lényegükből adódóan ennek éppen az ellenkezőjét teszik. Veszélyhelyzetben is rombolnak, viszályt szítanak, pusztítanak. Pusztítanak a világban, Európában és Magyarországon. Példák kellenek? Tessék. Budapest Gyurcsány Ferenc vezérelte főpolgármestere, bizonyos Karácsony Gergely hetek óta beszél összevissza az általa vezetett város idősotthonában bekövetkezett tragédiáról. Több száz vírusfertőzött, huszonkilenc halott. Nyafogó magyarázatai arról, hogy mindez miért következhetett be, meg hogy miért hazudja azt, hogy az intézményben volt orvos, amikor nem volt orvos, meg ez az egész kicsinyes nyekergés, amit művel, még egy féreghez mérve is szánalmas." szészil ma elszólása: 25 idősotthonban találtak koronavírusos beteget, a betegek száma eltérő. Van, ahol csak egy-egy embert tartanak nyilván, őket elkülönítették. Az kiderült, 64 idősotthoni koronavírusos lakó hunyt el. 29 vs 64, és a 64 növekszik. na de várjunk csak! magyarhang.org/belfold/2020/04/25/kitort-a-jarvany-a-szent-imre-korhazban-is/ "még márciusban a krónikus belgyógyászaton lett rosszul két páciens, ám mire megérkezett a tesztek - pozitív - eredménye, mindketten meghaltak ... A Szent Imre-kórház 670 ággyal rendelkezik, ehhez viszonyítva a koronavírus házon belüli elterjedtsége 15 százalékos. Ezen felül pozitív lett a tesztje legalább negyven alkalmazottnak - orvosnak, ápolónak és egy gyógytornásznak - is." lehetne írni pali bácsi akkor a kórházigazgató felelősségéről is, nemdebár? nem? nem! "A Szent Imre Egyetemi Oktatókórház főigazgatója Bedros J. Róbert, akit politikai kapcsolatai miatt az egyik legbefolyásosabb egészségügyi szakemberként tartanak számon. Az intézmény vezetése mellett a dél-budai centrumkórház beruházásával kapcsolatos feladatokért felelős miniszterelnöki megbízott, valamint Halmosi Zsolt országos kórházfőparancsnok helyettese. Bedros egyébként járványügyi kérdésekben Orbán egyik tanácsadója," úgyhogy pali bácsi feküdjön vissza, és nézze az m1-et.
Secnir
2020. április 27. 14:31
pali bácsi, jól van? jól tetszik ülni? gyógyszereit bevette? már megint nem? rossz pali bácsi, most tessék, két szemet ebből, meg ezt a nagy pirosat. hogy nem veszi be a pirosat? de miért? mert kommunista? na de pali bácsi, ez kell arra, hogy emlékezzen a kommunistákra. igen, vízzel. így jó lesz. hozzam az írógépet?
Szuverén maffiaállam
2020. április 27. 12:56
Kevés. A férgezés már nem elég. Lófejet kell küldeni Don Vittorio nevében. Hajrá Fidesz!
Ügyek
2020. április 27. 12:39
Mára kiderült az, hogy a társadalmakat, népeket az ősi hagyományok szerint élők őrzik meg, építik tovább és a lázadók teszik tönkre. Ma, amikor a sajtó és a közgondolkodás jó része a lázadók pártján áll, nem vesszük észre, hogy ezzel a népek gerincét akarják megroppantani a globális világ létrehozása érdekében. Aki elveszti gyökereit és műveltségét, engedelmes fogyasztó-állattá alakul. A mai Magyarország csak azok szemében zsarolható az európai mesével, akik hisznek is az európai globalizátorok meséiben. A nyugatiak gátlástalan egyformásítói 1990 után keletről kaptak hatalmas támogatást a bukott trockista forradalmárok beépített ügynökeitől, akik azt hitték, hogy újabb világforradalmat készíthetnek a világ tönkretételére. Ők azonban csak beépülni és rombolni tudnak megjelenéseik színhelyén, mert ehhez értenek csak, építeni még nem látta őket senki. Tipikus élősködők, mert építők nélkül nem találnak maguknak életteret. A globalizátorok ellenében élők közül, akiknek elég, ha bőségesen találnak ennivalót a hazaiból és nem akarnak mindenáron a fél világnak haszontalan árukat termelni, azoknak nem veszélyes a lebontók megjelenése. Ennél sokkal fontosabb azonban, hogy a szellemiekkel jól felszerelkezett népet semmilyen globalizátor sem tudja megzsarolni. Az egyformásítók csak a testiség szintjére lebutított népeken tudnak uralkodni, a gerincüket jól tartókkal szemben tehetetlenek. Mesterházy Zsolt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!