Ótvar

2020. szeptember 07. 07:09

A kivénhedt balliberális rohamosztagosok, ez az ótvaros szabaddemokrata csapat maradék élete talán utolsó nagy előadását játssza.

2020. szeptember 07. 07:09
Dippold Pál
Dippold Pál
Magyar Hírlap

„Az ótvar egy taszító és rendkívül gyorsan terjedő bőrbetegség. Oka a legtöbb esetben a piszkos környezet, a tisztálkodás hiánya. A szellemi ótvar, amit balliberalizmusnak is mondhatunk, ugyanilyen. A belterjes közegben tenyésző beteges gondolkodásmód, a pökhendi önzés és a gátlástalanság gusztustalanabb, mint a fizikai ótvar.

Előjöttek. Itt hemzsegnek megint a valamikori szabaddemokrata nagyarcúak, osztják az észt és úgy próbálnak rombolni, mint fénykorukban. Ami persze Magyarország számára az elsötétülést jelentette, a közvagyon széthordását, eladósodottságunkat, kiszolgáltatottságunkat és a szabadságnak kikiáltott testi-lelki rabságot.

Most a bukott miniszterelnök felesége, Gyurcsányné már rohant is Brüsszelbe feljelenteni és az unió közbelépését kérni a színművészeti egyetemet ért »Fidesz-támadás« kivédésére. Szegény, magukat az intézményükbe záró és idióta kiáltványokkal előálló színművészetisek már csak életkoruk miatt sem érzékelhetik azt, hogy mennyire nevetségessé teszik magukat és hogy mennyire az ótvaros lélekrombolók bábfigurái.

A magyar felsőoktatást átszervezik. Új, a korábbiaknál máshol már bizonyítottan jobb szerkezetben folyik az oktatás. A színművészeti körüli botránynak azonban nem ez a lényege. Azt Vidnyánszky Attila, az intézmény működtetésével megbízott új alapítványi kuratórium elnöke fogalmazta meg: »Régóta nem az egyetemről van szó, hanem kormánybuktatási álmok kapcsán szövetkeznek megint csak ugyanazok az erők. (…) Félelmetes erők. Rá kell nézni, ez egy hadsereg, amely az interneten leledzik, ez egy nemzetközi csapat. Színházi kollégáim jeleznek külföldről, hogy már megkapták az információt. Természetesen egy bizonyos forrásból kapják meg.«”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. szeptember 07. 13:21
"a korábbiaknál máshol már bizonyítottan jobb szerkezetben folyik az oktatás." Hazudsz, mert csak arra futja. A szádat meg mosd meg, kicsi cseléd.
cutcopy
2020. szeptember 07. 12:33
"idióta kiáltványokkal előálló színművészetisek" Hát elolvastam a kis ripacspalánták petícióját, nyolc bekezdésen keresztül ismételgetik azt hogy szabadság, illetve a változatosság kedvéért annak szinonimáit mint függetlenség, szuverenitás, autonómia, önrendelkezés, szóval komoly kihívás volt az alkotóknak úgy tenni, mint ha írtak volna valami komolyat..
Herrence_Till
2020. szeptember 07. 09:21
-tól...
zakar zoltán béla
2020. szeptember 07. 08:57
Kis János álmos? Filozó-fuss?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!