Homonnay Gergelyt elítélte a magyar bíróság, amiért megsértette Novák Katalin emberi méltóságát

2021. szeptember 07. 08:35

A hatóságoknak a melegek elleni gyűlöletkeltés miatt kellene számonkérniük a DK-s aktivistát.

2021. szeptember 07. 08:35
null
Kontra
Facebook

„Homonnay Gergelyt elítélte a magyar bíróság, amiért megsértette Novák Katalin emberi méltóságát. Nem értek egyet a döntéssel, a bíróságnak semmi dolga nem volt ebben az ügyben. Ez az ember nyilvánvalóan súlyosan beteg, nem tett mást, csak egy pillanatra betekintést engedett a saját belső világába a miniszternek címzett sértésekkel. A virágnak megtiltani nem lehet... Belőle pedig ilyen virágok szökkennek szárba, önmagából adott. Ő egyszerűen ilyen.

Baj van a magyar törvényekkel, nagyon nagy baj. Homonnayt nem lehet elítélni azért, mert önazonosan nyilvánult meg, az ő világában, az ő kultúrájában ez a stílus a norma. A véleményalkotás szabadságával élt a maga módján, egy másik, nálánál sokkal értékesebb emberről mondta el a semmit nem érő véleményét. Novák Katalin elég erősnek és magabiztos embernek tűnik ahhoz, hogy egy ilyen duplanulla pimaszkodását figyelmen kívül hagyja.

Nem mellesleg a Homonnay-jelenség rengeteget hoz szavazatokban a jobboldalnak. Ez a visszataszító alak minden egészséges embert a Fidesz irányába taszít megnyilvánulásaival. Ha ezt a szerencsétlensorsú provokátort büntetni szeretnénk, akkor azt valami teljesen másért lenne indokolt, nem a véleménye miatt. Homonnay emberi minősége és viselkedése ugyanis összekapcsolódik egy olyan bűncselekménnyel, amelyet minden nap elkövet. Tudtán kívül. Szóval én a Novák Katalin elleni támadása miatt simán futni hagytam volna, viszont van valami, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, amiért Homonnaynak börtönben lenne a helye.

Tudni illik ez a nyomorult figura minden megnyilvánulásával gyűlöletet kelt a melegek ellen. A jellemzően megkeseredett, rossz külsejű női követőit rendszeresen olyan posztokkal szórakoztatja, amely a társadalom többségéből undort és indulatokat vált ki. Szereplésével rontja a melegek hazai megítélését, borzalmasan torz képet festve a magyar meleg közösségről. Én szeretem a meleg barátaimat, úgy érzem, hogy be vagyok így oltva homofóbia ellen.

Azonban azok, akiknek nincsenek meleg ismerőseik, barátaik, azoknak az a téves képzete támadhat, hogy ez a félkegyelmű bármilyen szinten leképezi a hazai meleg közösséget. Sokan Homonnayval azonosítják az átlag meleg férfikarakterrel. Miközben ez távol áll az igazságtól, a magyar melegek tökéletesen hétköznapi emberek, különböző világnézettel és ízléssel. Éppúgy undorodnak Homonnaytól, mint a többi egészséges ember.

Tudni kell, hogy Homonnay nem azért ilyen undorító, mert meleg, hanem mert frusztrált, gyűlölködő, öngyűlölő, és nem mellesleg DK-s. Szóval a hatóságoknak a melegek elleni gyűlöletkeltés miatt kellene számonkérniük a DK-s aktivistát.”

Nyitókép: Kontra Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Box Hill
2021. szeptember 07. 17:54
Végre vannak már eljárások rágalmazási ügyekben. Harminc év szabadság után az emberi méltóság (és igazság) védelmére is jut idő és energia?
barna50
2021. szeptember 07. 17:37
Na végre, kis lépés az embernek, nagy lépés az emberiségnek....
nick89
2021. szeptember 07. 15:22
Képzeljétek el, hogy a hitelüket duplán visszafizető, aztán az otthonukból csillagászati tartozás miatt kilakoltatott devizehitelesek emberi méltósága hol van!
sagirdilsiz
2021. szeptember 07. 11:52
Tényleg igaz, hogy egy csomó macska megtámadta Novák Katalin oldalát? ( nálunk nincs közösségi oldal, nem tudom megnézni)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!