Keszthelyen írtam alá a STOP Gyurcsány, STOP Karácsony petíciót

2021. szeptember 10. 18:20

Miért? Két alapos okom is van rá!

2021. szeptember 10. 18:20
Fülöp Attila
Facebook

„Egyrészt 2006. október 23-án én is azok közé az ünnepelni vágyó fiatalok közé tartoztam, aki végül a rendőrroham elől menekült. A bőrömön éreztem az erőszakot, a könnygáz maró illatát a Deák téri aluljáróban, még másnap is. Az újkori demokráciánk legszégyenteljesebb estéje volt, erkölcsi mélypont – Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatt. Ilyen soha többet nem történhet meg!

Másrészt szociális államtitkárként biztosan tudom, hogy Gyurcsány Ferenc és társainak visszatérése egyet jelentene a szociális létbizonytalansággal Magyarországon!

Mert ne felejtsük el, hogy 2010-ben az Orbán-kormány olyan Magyarország kormányzását vette át:

  • ahol 3,7 millió ember dolgozott, ma pedig már 4,7 millió!
  • ahol 73 500 forint volt a minimálbér, ma viszont 167 400 forint!
  • ahol kiüresítették a családi adókedvezményt, és ahol nem létezett a családoknak elérhető otthonteremtési támogatás. Az elmúlt 10 évben azonban az Orbán-kormányok 3000 milliárd forintot hagytak a családoknál!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. szeptember 12. 12:55
Én nem tudom, hogy egy figura, aki úgy látszik, a 2006-os tevékenysége miatt jutalomból végül is kormánytag lett, mi a fenének írogat ilyesmit alá? Illetve, ha már..., akkor miért talál ki ilyen erőltetett indokot. Mikor alsó hangon egy misi a fizetése. A többiről már nem tudhatunk...
csulak
2021. szeptember 11. 14:08
baloldaltol, soha senki jot nem latottes nem kapott!
balbako_
2021. szeptember 11. 07:42
Én azért írtam alá, mert a 71 évem alatt a magyar emberek et a legváltozatosabb módon nyúzták, rabolták ki, szolgáltatták ki idegen hatalmaknak a kommunista és posztkommunista rezsimek. A rendszerváltás utáni mélypontot éppen azok jelentették, akik most csörtetnének a hatalomba az Apró klán haramiái. Kísérletek után az Orbán kormányok mutatták meg, hogy van út az emberi élethez, van út a fejlődéshez felíveléshez. Az én sorsom már hátralévő éveimhez rendezett, a gyerekeim és az unokáim sorsa még fordulhat nagyon rosszra és ezt kötelességem meggátolni. És amikor aláírtam és kiváltképpen, amikor elmegyek szavazni akkor is ez lebeg a szemem előtt ezért fogok a Fideszre és Orbán Viktorra szavazni.
AKissLaci
2021. szeptember 10. 20:49
Jók ezek a "médiaesemények". Ha aláírok valami peticíót, vagy palicíót, akkor elmegy végre a Karácsony meg a Gyurcsány a kurvaanyjába? Nem. Akkor meg mi a retket írogatunk alá? Ezzel az erővel húzogathatnánk a fitymánkat is, mint a Galla Miklós. Pont annyi a haszna. Nagyon jók ezek a médiakampányok, de talán nem egy nagy ötlet, hogy a Fidesz "kreatív" faszfejei pontosan ugyanolyan agymosott hülye médiazombinak nézik a választóikat, mint az ellenségi pártok az övéiket. Emoji-kampány, bazmeg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!