Hallgat az Alkotmánybíróság

2021. december 04. 11:28

Negligálták a természetes  immunitással rendelkező foglalkoztatottak diszkriminációjára vonatkozó indítványrészt.

2021. december 04. 11:28
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Úgy tűnik, hogy az Alkotmánybíróság a IV/03010/2021. határozat indokolásában egész egyszerűen negligálta a természetes  immunitással rendelkező foglalkoztatottak diszkriminációjára vonatkozó indítványrészt.

Az indokolás [14] pontja elismeri, hogy van létezik indítvány, majd utána hallgat róla.

Azt sem mondja, hogy »csak«, azt sem mondja, hogy Kásler Miklós végtelen bölcsességére hagyatkozik. Hallgat.”

Fotó: Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marica61
2021. december 05. 14:47
most ettöl a "napraforgobol" megint a vörös kommunista,liberális zöld bujt elö. holnap meg majd a fidesz ,majd a dk. majd a párbeszéd,momentum mellett fog kiálni. schiffer ilyen alak
az ember
2021. december 04. 19:41
Ez a hülye mindig talál valamit, amin kekeckedhet, jogászkodhat, okoskodhat. Isten óvjon az ilyen sifferektől, ezek miatt tartanak órákig az egyébként öt perc alatt elintézhető értekezletek.
elmoraan
2021. december 04. 19:18
Kicsit nyers leszek: úgy gondolod, te ökör, hogy "jobban védettnek" kellene nyilvánítani az átesetteket, mint az oltottakat? És ezt mire alapozod? Mondjuk arra, hogy amikor az úszóválogatott 31 tagja pozitívan tesztelt, akkor egy hónappla utána 4(!)-nek közülük volt kimutatható természetes védettsége (vagyis annyitól lehetett vérplazmát venni). Az ilyen tetvek miatt hitte azt szegény nagybátyám, hogy neki nem kell oltás (hétfőn temettük el), a felesége szerencsés, mert ő az intenzíven van kétoldali tüdőgyulladással. A kollégám meg szintén szerencsés, mert ő is az intenzíven töltött két hetet, így legalább nem kellett a felesége temetésén megjelennie, ha már ő beszélte rá, hogy ne vegye fel az oltást stb. Szóval mindamellett, hogy én is nagyon szeretlek, elmész ám a büdös p_csába.
enes
2021. december 04. 18:42
...de hogy a vírus nem ismeri az emberi jogi dilemmákat, meg hát nagyjából nem is érdekli, arról immár nem kevés halotti bizonyítvány tanúskodik... ------------------------------------------- szenzációs megfogalmazás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!