Milliárdokat fizetünk ki ukrán nyugdíjasoknak, akik egyetlen fillérrel sem járultak hozzá a magyar nyugdíjalaphoz

2021. december 18. 13:17

Ez a mindannyiunkat érintő ukrán nyugdíj ügy.

2021. december 18. 13:17
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Itt ez a mindannyiunkat érintő ukrán nyugdíj ügy. Köztudott, hogy milliárdokat fizetünk ki ukrán nyugdíjasoknak, akik soha egyetlen fillérrel sem járultak hozzá a magyar nyugdíjalaphoz.Ezt a bizonyos 1963. évi 16. törvényerejű rendeletet, már régen meg kellett volna szüntetni a 20. cikk második pontja alapján: »2) Az Egyezmény hatálybalépése napjától öt évig marad érvényben és érvénye mindannyiszor öt évvel meghosszabbodik, amíg azt a Szerződő Felek bármelyike a lejárat előtt legalább egy évvel nem mondja fel.«

Mi a teendő? Ha most sem lép Orbán, akkor egyértelmű, hogy a szavazatvásárlásra tartja életben a rendeletet. A legközelebbi határidő, ameddig felmondható a szerződés 2021. december 20. Még van 2 napja! Ha nem a szavazatvásárlás a cél, akkor még léphet…”

 Fotó: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. december 20. 13:08
Ukránoknak nem lehet megvásárolni a szavazatát. OGY választáson csak magyar állampolgár szavazhat.
NTLLK
2021. december 19. 21:30
A nicaraguai "szabadságharcosok" mibe kerültek, Lacika?
akiaki
2021. december 19. 20:39
ez a hájfej nagyon nagy szarban van, heti több cikket kell írnia, különben beköpik!
Readar
2021. december 19. 20:35
Akkor figyelj, juszt! 91-ben települtem át Magyarországra. 45% adót fizettem évekig. Izraeli cégnek dolgoztam, akik nem fizettek adót itt, csak mi, az alkalmazottak. Ledolgoztam 5 évet közalkalmazottként is, éhbérért. Az Államnak megadtam, ami jár. Sőt! Megháláltam a Magyar Útlevelet. 15 évet éltem külföldön, 3 országban. Amit kerestem, hazahoztam. Anyám 76, és csak Apám halála után költözött hozzám. Juszt! Te pedig a keleti maffiának dolgoztál, kérj onnan nyugdíjat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!