Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Véber Gyuri hibázott

2022. október 18. 13:17

Az elmúlt napokban közellenséggé lépett elő az Újpest egyik ikonja.

2022. október 18. 13:17
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Az elmúlt napokban közellenséggé lépett elő az Újpest egyik ikonja Véber Gyuri barátom.

Gyuri hibázott, nyomdafestéket nem tűrő szavakat használt, amiket egy »bátor« lesipuskás titokban felvett és névtelenségét »hősiesen« vállalva a sajtó rendelkezésére bocsájtott.

Derült égből villámcsapásként hasított a médiában a hallatlan cirkusz. A felháborodás jogos, így nem lehet beszélni. Gyuri nem először beszélt úgy, ahogy nem szabad, mindenki ismeri, hogy nála nincs középút, a szenvedélye sokszor mindent visz. De nemcsak szenvedély van, az edzői munkájában is eredményeket ért el, ez alapján is sokan szeretik, tisztelik.

Az angol nevelő, a német zongora körül, francia nyelvkönyvvel kergetett minden érzékeny lelket a magyar sportban és döbbenten eszméltek rá kicsik és nagyok, hogy egy újpesti vagány borzasztó szavakat használt.

Nem Uraim és Hölgyeim! (ott a sajtóban is azok, akik egy emberként rohantak rá Gyurira, akitől korábban persze interjút és barátságot kértek, és akik közül volt, aki Újpesti Bunkó címmel is szükségét érezte belé rúgni). A jelenség nem egyedi, sajnos létezik, a magyar sportban (is) réges-régen káromkodnak. Nemcsak Újpesten és nemcsak Véber Gyuri. Végig lehetne járni a stadionokat, sportcsarnokokat és belehallgatni a mérkőzések hangulatába, igazán cifra mondatokon lehetne csámcsogni. Ikonok, legendák magyarázhatnák a bizonyítványukat!

Véber Gyuri tettére nincs mentség, nem szabad így beszélni, edzőként különösen nem. Véber egyébként a felnőtt csapatával beszélt így nyilvánosság előtt, amit a szivárogtató szerint gyerekek, szülők is hallhattak. De így nem beszélünk felnőttek előtt sem! Elnézést kért, az Újpest figyelmeztetésben részesítette, tisztázta a kérdést.”

Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lucas Hood
2022. október 18. 17:42
Az igazi baj az,hogy Véber edzői pályafutásában sokkal több a trágárság meg a káromkodás mint a TELJESÍTMÉNY!!! Nem az "igazi Újpesti bunkó" mert nyilvánosan mocskolódik,hanem azért mert nem tanul belőle.
foldizs
2022. október 18. 17:08
Úgy látszik, sokak szerint csak a buziktól kell védeni a gyerekeket, a trágár alkoholistáktól nem :D
Szilvásy
2022. október 18. 16:15
Egyet értek teljen!
KZsani
2022. október 18. 16:11
Teljesen egyet értek!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!