A budapesti lakógyűlésből Fővárosi Nagycirkusz lett

2023. június 07. 11:42

Miért kell öt főpolgármester-helyettes és 45 úgynevezett főtanácsadó? Csak nem azért, mert ön botrányosan alkalmatlan?

2023. június 07. 11:42
null
Veér Gyula
Magyar Nemzet

„Kérdéseim Karácsony Gergelyhez

Tisztelt főpolgármester úr! 

Megörültem, amikor értesültem, hogy ön megkérdezi a budapestieket a város irányításával és fejlesztésével kapcsolatos dolgokról, és valóban várja a mi véleményünket, sőt érdekli is, mi hogyan látjuk a jelenlegi városvezetés munkáját.

Ehelyett jött egy olyan kérdőív olyan kérdésekkel, amelyek teljesen elvették a véleménynyilvánítás szabadságát, és ahelyett, hogy a városvezetés munkájára fókuszáltak volna, csak kormánygyűlölő kérdésekre futotta, amelyekre nem lehet objektíven válaszolni. A kérdésekben kilencszer szerepel a kormány szó. Valójában ön nem a saját munkáját akarta értékeltetni, arra sem kíváncsi, hogy budapestiek milyen fejlesztéseket szeretnének, mit várunk el a főpolgármestertől. Egyet biztos nem, hogy a város irányítása helyett politikai nyilatkozatokat tegyen, bírálja a kormányt, és

a háttérben eközben megjelenjen nagy szponzora, Gyurcsány szelleme.

Ez, amit szétküldött, amire milliókat költött, használhatatlan, mint az ön eddigi munkája!

Mire lettem volna kíváncsi? Hová lett és mire költötte ön a Tarlós István főpolgármestertől megörökölt pénzt? Hova tűnt az a 210 milliárd forint? Ön alkalmasnak tartja-e magát, hogy a fővárost vezesse? Miért kell öt főpolgármester-helyettes és 45 úgynevezett főtanácsadó? Csak nem azért, mert ön botrányosan alkalmatlan?”

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2023. június 10. 15:03
Levelet kaptam a (fényestekin)tetűtől: "Újra eseménydús, dolgos héten vagyunk túl Budapesten." Tényleg? Rekordmennyiségű lájk érkezett a facebookon? Új nyereg került a kampánybringádra, Gergő? Megtanultál újabb 2 szót angolul? --------- "Fontos tudnod, hogy első Budapesti Lakógyűlés iránti érdeklődés messze meghaladja a várakozásinkat. Jó látni, hogy Budapest megmozdult, a budapestiek kiállnak magukért és a városukért, méghozzá százezres nagyságrendben. " Ahha! 100.000 ember vett eddig részt. Hááát, ez nem valami nagy szám, Gergő. Hol van az elsöprő Budapesti többség? Megmozdult Budapest? Vagy csak az a néhány elvakult fanatikus híved? ----- "Ez nagyon nagy dolog. Jó látni, hogy a hatalmas pénzekkel megtámogatott fideszes ellenkampány sem befolyásolja azt, hogy a budapestiek dönteni akarnak a városuk jövőjéről. Sok kérelem, érdeklődés van, ezért időt kell adni mindenkinek a véleménynyilvánításhoz, ezen nem múlhat. Ezért a Budapesti Lakógyűlés határidejét egy héttel, június 18-áig meghosszabbítjuk." Nem jönnek igazán a bugyuta és még a Nemzeti Konzultációt is alulmúló kérdésekre a válaszok, és nem fekszik az eddigi eredmény sem? Kell egy kis idő, hogy kozmetikázzátok valahogy a végeredményt.
Bögre
2023. június 07. 18:22
"Akinek tetszeneka fenti idézetek, az nyomhat egy lájkot. A NER-esek meg diszlájkot." Ravasz vagy nick! Észrevette valaki, hogy tulajdonképpen azt mondta: a NER-esek diszkájkolják a Fidesz saját kijelentéseit. Vagyis nekik mindenképp lájkot kell nyomniuk, hiszen tetszeni kell neki.
states
2023. június 07. 18:09
Egy ki kiegészítés: Fővárosi Komcsi Nagycirkusz.
balbako_
2023. június 07. 15:23
Én kitöltöttem a mégolyan aljas kérdések ellenére méghozzá a karácsonyi akarattal ellentétes módon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!