Mozgalom a megszületendő gyermekekért

2012. július 09. 12:42

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomról beszél az alapítók gyermeke, Skrabski Fruzsina.

2012. július 09. 12:42

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom célja, hogy a kívánt gyerekek megszülessenek.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2012. július 10. 08:45
Mióta világ a világ, azóta a társadalom legfelső és legalsó tizede mozog egyirányba a demográfia terén. A gazdagok azért szülnek sokat, mert már mindenre "fussa",és biztosak benne, hogy anyagi helyzetük hosszú távon is elbírja a gyereknevelés, kitaníttatás összes költségét, a mélyzsegény csórók meg azért, mert már más se tudnak csinálni, csak gyereket. Ezért kéne a középrétegeket támogatni, akiknél a jobb körülmények meghoznák a második, harmadik kölökre a kedvet.
Autofocus
2012. július 09. 22:40
Még egy technikai megjegyzés, szerencsére a kecskemétiek sokkal értelmesebbek mint te, nekik nem ment az agyukra a homok. Pl. tök normális polgármestert választottak.
Modu
2012. július 09. 22:40
Tisztelettel érdeklődöm, hogy a hölgynek hány gyereke van (és bár illetlenség, de azt is meg kell kérdeznem, hogy hány éves). A videó alapján neki is kellene már legyen 1-2, mert bizony nem 20 évesnek néz ki... Máskülönben bort iszik és vizet prédikál.
Big Chris
2012. július 09. 19:30
Lolácska mosolyától akkor is elmenne a kedvem a gyerekvállalástól, haCharlize Theron könyörögne, széttárt lábakkal, hogy ejtsem teherbe.:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!