Kórházba került a koronavírusos Pikó András

2020. október 30. 12:54

A józsefvárosi polgármestert a Szent László Kórházban ápolják.

2020. október 30. 12:54
null

Mint arról lapunk is beszámolt, a hét elején Pikó András is elkapta a koronavírus-fertőzést. A VIII. kerület vezetője most közösségi oldalán tudatta, hogy kórházba került a betegség miatt.

„Mint az előző posztomban írtam, nekem a súlyosabb lefolyású koronafertőzés jutott. Az elmúlt napok kimerítettek, pedig otthon, a szeretteim ápoltak, a legnagyobb gondossággal.

Ezt most egy időre felváltja a Szt. László Kórház elhivatott orvosainak és szakdolgozóinak ápolása. Köszönöm nekik, amit értünk tesznek. Rengeteg jó kívánságot, biztatást kaptam az elmúlt napokban. Köszönöm mindenkinek!” – olvasható a posztban.

Nyitókép: MTI Fotó, Szigetváry Zsolt

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2020. október 31. 22:27
Gyógyuljon meg mihamarabb, és további békés, boldog életet kívánok neki - a politikától távol.
Krupp Skya
2020. október 31. 18:14
Uram ne hagyd, hogy szenvedjen ártatlan gyermeked itt a Fidesz diktatúrájában,szólítsd magadhoz az örökös boldogságos mennyei életbe!
makapaka2
2020. október 31. 12:48
Jobbulást, de ha meggyógyul, ne alakítsa újra nyóckerré Józsefvárost.
nembaj
2020. október 31. 10:40
Gyógyuljon meg kívánom nagyon! Ilyenkor nincs de! Elszomorító a sok szégyenletes hozzászólás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!