VV Kriszti vallott a nyári katatüntetésről: Az a fajta sörmennyiség, és az önkontrollnak a hiánya, az pokolian szégyenletes műveletet idézett elő

2023. március 09. 21:06

A friss valóságshow-hős a Telexnek azt is elárulta, hogy elgondolkozott azon, hogy pszichológushoz megy.

2023. március 09. 21:06
null

Interjút adott a Telexnek VV Kriszti, aki akkor került be először a hírekbe, amikor egy nyári katatüntetésen az elfogadásról magyarázott a rendőröknek. Azóta sok minden történt Karnics Krisztinával: például pár napja megnyerte a Való Világot.

Az egykori színésznőről ezalatt a pár hónap alatt kiderült, hogy saját bevallása szerint „ku*va kiszámíthatatlan”Adyt szavalt a valóságshow-villában, leszögezte, hogy számára a színház mennyei, isteni fennköltség, valamint elsírta magát a karácsonyi üzenete közben.

Itt bent a villalétben sokszor rossz volt, amikor a fiúk szívták a vérem vagy piszkáltak – ez visszarepített a tizennégy-tizenöt éves Krisztire, aki ott volt ugyanúgy fiúk közt, és nagy vagánynak érezte magát, de nagyon sokszor fájt neki az, ahogy beszéltek vele vagy ahogy viszonyultak hozzá. De például tanulságos volt, hogyan hatott az alkohol. Ez egy olyan szer, ami nálam például nagyon önkontrollvesztésre vezet. Iszonyatosan félelmetes az, hogy mire képes az alkohol, és az, hogy az ember nem emlékszik rá, ezáltal nem néz magával szembe. Az emlékei kitörlődnek, és nem tudja, hogy mit csinált, ezáltal nem tudja vállalni a felelősséget érte. És ez is egy nagyon frusztráló dolog, úristen, megcsináltam, de mi volt? De hogy volt?” – mondta most a Telexnek a valóságshow-hős, aki a katatüntetés jelentet is a sör számlájára írta.

Az erre vonatkozó kérdésre így válaszolt: „A kifejezésmódom és az a fajta sörmennyiség, ami bennem volt, és az önkontrollnak a hiánya, az pokolian szégyenletes műveletet idézett elő. Nagyon megszenvedtem érte – még nem eléggé –, de nagyon meg akarom fejteni az egészet, és utána egy nagy pontot rakni ezáltal is ennek a végére, mert nagyon nyomaszt. És nyomaszt az is, hogy nyilván ez újra és újra föl fog kerülni, mert az internet nem felejt”.

Az interjú végén azt is elárulta, gondolt arra, hogy psziciológusra lenne szüksége.

Az ember nem engedheti meg magának, hogy pszichológushoz járjon sok esetben, vagy egész egyszerűen nem néz szembe az ő traumáival, nem tudja, hogyan kellene, és cipeli ezt a batyut, és évről évre, alkalomról alkalomra csak pakol bele még többet. És hát itt ugye nagyon sok sérült ember van. Mind azok vagyunk valahol. De szembe kellene nézni vele, társadalmilag följebb emelkedni azon a fájdalmon, amit akár cipeltek még a nagyszüleinek a nagyszülei a háborúból adódóan, azt a genetikailag belénk ivódott traumát, ahogy állunk, ahogy létezünk” – mondta VV Kriszti, hozzátéve hogy nagyon sok démona van, például „a szorongások, a tökéletességre való törekvés, hogy elfogadjanak az emberek”.

„Lehet, hogy ezek nem direktből vannak, hanem akár a családból örököltem. Rico szerint nekem az a problémám, hogy a szüleim nincsenek együtt azóta körülbelül, hogy megszülettem, és nincs egy olyan családi minta. De ez nehéz téma, először a szüleimmel akarok erről beszélni, csak még nem tudom, hogyan üljek le velük” – árulta el a színésznő.

Nyitókép: Facebook-képernyőkép

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Joee72
2023. március 11. 17:24
Színésznő? Melyik művekben szerepelt?
zuriktodor
2023. március 11. 17:09
csak azok az igénytelen tetkók...
buvu
2023. március 10. 11:56
Kövezzetek meg, de én már azt is értékelem, hogy nem bennem keresi a hibát.
Joee72
2023. március 10. 09:09
Ostoba részeg picsa. Milyen véletlen, hogy miután szerepelt a csatorna sorozatában, meg is nyerte a vv-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!