Százmilliárd forint bölcsődék és óvodák fejlesztésére

2017. március 09. 11:32

Mintegy százmilliárd forint áll rendelkezésre bölcsődék és óvodák fejlesztésére, létrehozására különböző pályázatok keretében – ismertette az Emberi Erőforrások Minisztériuma család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára Csornán, az országos bölcsődei tájékoztató roadshow első állomásán.

2017. március 09. 11:32
Novák Katalin hangsúlyozta: a januártól hatályos új bölcsődei szabályozás rugalmas lehetőséget ad a települések és a szülők számára. 2018 év végéig ugyanis minden olyan településen kötelező lesz a bölcsődei ellátás biztosítása, ahol legkevesebb negyven háromévesnél fiatalabb gyerek él vagy legalább öt család igényli az ellátást.
 
 
Az új szabályozással a kormány célja az, hogy a lehető legközelebb biztosítson bölcsődét a dolgozni akaró kisgyermekes szülőknek, és szeretnék elérni hogy Magyarországon a bölcsődei helyek száma elérje a hatvanezret – mondta. 
 
(MTI)

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. május 07. 22:14
Orbánbasi terrorállamában mik meg nem történnek?
2017. március 10. 16:19
Londonban is épül óvoda meg iskola?
Bicska Maxi
2017. március 10. 09:22
mészáros stróman cégén át folyik majd a lé a végén nem is marad belőle, csak a bevallásában csóró kis gömböc hízik
noMores
2017. március 10. 09:21
HAHAHAHA, te az en penzembol elsz, es annyi eszed van, hogy mindenki bertroll:)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!