Új fotók kerültek elő a demenciával küzdő Bruce Willisről

2024. március 20. 21:38

A színész kedden ünnepelte a 69. születésnapját.

2024. március 20. 21:38

A nyitókép illusztráció. Fotó: BLUE BOX INTERNATIONAL - SWEET U / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Mint ismert, Bruce Willisnél 2022-ben diagnosztizáltak frontotemporális demenciát (FTD). Az FTD problémákat okoz az ember viselkedésében, valamint kihat a személyiségre és a nyelvhasználatra is.

Jellemzően lassan alakul ki, de az évek előrehaladtával egyre rosszabb lesz.

A beteg állapota pedig a közvetlen környezetére is nagy nyomást gyakorolhat.

A színész első felesége, Demi Moore kedden egy új képet osztott meg volt férjéről, aki éppen aznap ünnepelte 69. születésnapját.

Boldog születésnapot, Bruce Willis. Nagyon szeretünk, és hálásak vagyunk neked”

– fogalmazott.

Bruce Willis jelenlegi felesége, Emma Heming Willis is felköszöntötte a színészt. Az általa megosztott képen Willis a közös gyermeküket tartja. A képhez írt leírásban úgy fogalmazott, egyszerűen imádják a színészt, akinek a karjaiban lenni a világ legbiztonságosabb helyét jelenti az egész világon. Azt is megjegyezte, hogy a férje egy igazi úriember, aki csak úgy ontja magából a szeretetet.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GrumpyGerald
2024. március 21. 11:47
Remélhetőleg picit túl van pánikolva a dolog, pár hete láttam a Riyadh-i stadion lelátóján a Joshua-Ngannou gálán. A kamera - ahogy a hírességeknél szokta - kiszúrta és hosszú másodpercekig mutatta ahogy Willis a nézőtéren mosolyogva tapsolt. Fókuszált volt, láthatóan jókedélyű és úgy összességében kibaszottul egyben volt! Ez alapján számomra úgy tűnt, sokkal jobban van, mint ahogy a média sugallja.
Halder_1899
2024. március 21. 08:48 Szerkesztve
Nagy kár, nagyon jó filmekben volt főszereplő, és ehhez sokat tett hozzá. Nem voltak botrányai, szerethető színész volt. Nagy pech. Az élet igazságtalan, de ezt tudtuk. Azonban innentől ez már saját magára és a családjára tartozik, tán nem kéne végigkövetni a halálig a leépülését, ennyit megérdemelne.
balbako_
2024. március 21. 08:05
Betegjog nincs arrafelé? Miért kell védekezésképtelen állapotával visszaélni?
5m007h 0p3ra70r
2024. március 21. 01:50
Hol rejtegették őket, hogy csak most kerültek elő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!