A Nők Lajpa hátulján

2012. március 26. 13:38

Amikor még a Nők Lapja hátulján heted 7 országos színes-humoros érdekességek voltak, az volt az álmom, hogy ott legyek újságíró.

2012. március 26. 13:38
tippifck
tppfck

„amikor még a nők lapja hátulján heted 7 országos színes-humoros érdekességek voltak az volt az álmom, hogy ott legyek újságíró. sokáig kitartottam emellett, álmodozva néztem a 11-es buszról a szerkesztőséget, aztán felsőben rájöttem hogy inkább rendőr szeretnék lenni, nyomozó az ifjúságvédelemnél, hogy megvédjem az ifjúságot a drogoktól meg a többi hasonló rossztól.

ezzel csak azt akartam mondani, hogy néha szerencse hogy az álmok nem válnak valóra, én is mennyi kínos dolgot úsztam így meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. március 28. 14:25
Muhaha! A Nők Lapja, Évszakok, Maxima, Éva, Petőfi rádió a harcos komiszár lányok szinekúrái, amiért olyan sikeresen baszogatták az Antall és Orbán kormányokat: Mihalicz Csilla, Akovács Éva, Sándor Anikó, Sándor Erzsi stb
csenge
2012. március 28. 14:25
És mostanság mivel múlatja az időt kiskegyed?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!