Megnéztem egy televíziós énekverseny döntőjét

2013. június 25. 10:56

Eddig sem, ezután sem leszek internetes tévékritikus.

2013. június 25. 10:56
Galla Miklós
Facebook

Életemben először megnéztem egy televíziós énekverseny döntőjét. A Voice UK mellett döntöttem, mert a BBC közszolgálati csatorna, így nincsenek benne reklámok. Sir Tom Jones volt az egyik mentor. Még mindig hiteles figura, és amikor dalra fakad, hát az szakmailag olyan, mint az álom. Mindent tud, és még annál is többet. Sajnos a mentoráltja hamiskásan, gyakran föléintonálva énekelt. Hamisságmentesség szempontjából Andrea volt a legjobb, és ő is nyerte meg. Összességében megbántam, hogy megnéztem, mert az egész nem volt elég érdekes, szórakoztató. A dalválasztás harmatos volt: két kivétellel ötödrangú szerzeményeket adtak elő. Pedig ott aztán van miből válogatni! No, erről legyen elég ennyi, ahogy eddig sem, ezután sem leszek internetes tévékritikus.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2013. június 26. 12:50
És amúgy mi jót csinálsz mostanában? A kilencvenes évek elején nagy kedvencem voltál. A csapból is a dolgaid folytak, és nagyon szerettem őket. Azután föltűntél az SzDSz kampányrendezvényein, én meg elszomorodtam. Azután eltűntél. Most, akkor? Annyira jó voltál, hogy részemről béke az SzDSz poraira. Nem szeretnéd újrakezdeni?
kuwiq
2013. június 25. 21:37
Ezek után csak megköszönni tudom, hogy nem akar kritikus lenni. De ahogy elolvasom az "igazi" kritikusokat, vagy netán egy tehetségválogató versenyítészeit, mégiscsak inkább arra hajlanék, hogy akkor inkább egy tétova őszinte véleményt szeretnék hallani a sok önbizalomtól duzzadó idiótáé helyett, akik nyilvánvalóan valamilyen hátsó szándékkal mondják, amit mondanak! További minden jót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!