Európa végveszélyben – mi lesz velünk, férfiak?

2018. szeptember 15. 14:27

A nyugati társadalmi stratégia középpontjából abszolút kisesett a család és helyébe a profit került.

2018. szeptember 15. 14:27
Bedő Imre
Férfiak Klubja

„A férfienergiával minden társadalomnak kezdeni kell valamit. Ha nem sikerül a család szolgálatába állítani, vagy egy békés életszemlélettel/vallással pacifikálni, akkor fegyver lesz belőle, ami nem építeni, hanem rombolni fog.

A nyugati világ új, öngyilkos stratégiát termelt ki. Az iparosodás a férfiak erejét mára majdnem kizárólag a profit szolgálatába állította. Javarészt csak a munkahelyeken vannak jelen. A munkaidő után fennmaradó férfienergia nagyrészét az online játékok, az internetes pornó, a szerencsejátékok, az alkohol és egyéb függőségek vezetik le. Ameddig úgy a tibeti, mint a muzulmán kultúra – úgy, ahogy – meghagyta a társadalomszervezés középpontjában a családot és ahhoz képest tervez valahogy a férfiakkal, úgy a nyugati társadalmi stratégia középpontjából abszolút kisesett a család és helyébe a profit került. Ha a férfiakat (és ma már a nőket is) profittermelésre használjuk, akkor nem jövőt teremtünk, hanem egy zsák pénzt. Valaki távoli ember zsebébe.

Észbe tudunk-e kapni? Meg tudjuk-e oldani, hogy a társadalomépítés, a törvénykezés, az oktatási- és egészségügyi rendszereink, a gondolkodásunk középpontjában ismét a család álljon? Meg tudjuk-e oldani, hogy a pénz lekerüljön a helyére, mint a jövőépítés egy (fontos), eszköze? Belátjuk-e, hogy a család az értelmes élet és a személyes sikerek garanciája? A személyes sikereké, amelyek társadalmi sikerre vezetnek. Amiből felépült a vén Európa. A nőkkel együtt, szövetségben.

Az, hogy Európa a vezető kultúra és civilizáció lett, nagymértékben köszönhető a férfienergia teremtésre fogásának, a monogám házasság intézménye által. És ez csak egy kicsi szelete annak, hogy milyen bonyolult és fantasztikus szerkezet egy társadalmi kultúra és a civilizáció. Nem lehet csak úgy büntetlenül belepiszkálni és kényünkre-kedvünkre megváltoztatni. Kérdés, hogy, leszünk-e annyira tisztelettudóak, hogy rövidtávú érdekeinknek, vágyainknak engedelmeskedve nem rugdossuk ki egyes pilléreit, nem rontunk neki csákánnyal az alapoknak, minden áron meg akarván változtatni azt, hanem készek leszünk fejet hajtva a részesévé válni. Ennyire fontos az, hogy mi lesz a férfiakkal, merre megyünk, mit kezdünk magunkkal, mit kezdenek velünk.”

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Qanon
2018. szeptember 16. 09:58
A jövõ mindenképpen Magyarországon és Magyarországtól keletre van. Az EU Izraellel együtt a végnapjait éli. Trumpot a Loyola fiai képezték ki pontosan ugyanozok, amelyek a sátánista kaballákat (Bush, Clinton, Obama..) Trump feladata egy ellentábor megszervezése a balliberális demokraták ellen. Minden plán szerint halad. Egy óriási amerikai polgárháború kirobbantása a kaballák célja, amely átterjed Németországra, a teljes nyugatra és egyben az EU végét jelenti. Ennek 2025-ig meg kell történnie. A jezsuiták mindig is kijátszották egyiket a másik ellen, egyik felet a másik fél ellen. Gondolom tisztában van ezzel minden, ma még magas rangú BANDITA! Olvasd a nagy Q-t
duzur
2018. szeptember 16. 09:39
Ez valszeg stimmel, márminthogy: "A férfienergiával minden társadalomnak kezdeni kell valamit. Ha nem sikerül a család szolgálatába állítani, vagy egy békés életszemlélettel/vallással pacifikálni, akkor fegyver lesz belőle, ami nem építeni, hanem rombolni fog" De ez egyben azt is mutatja, hogy a férfiak agy-erejére nemigen lehet számítani... Másrészt, lehet, hogy a férfiak energiáját a szennyezett környezet fogja fékezni, amint ez már a hanyatló termékenységükön is tapasztalható...
tatface
2018. szeptember 16. 07:29
"A férfienergiával minden társadalomnak kezdeni kell valamit. Ha nem sikerül a család szolgálatába állítani, vagy egy békés életszemlélettel/vallással pacifikálni, akkor fegyver lesz belőle, ami nem építeni, hanem rombolni fog" Én se szeretném, ha a sok évezredes világbéke után, most kitörne egy háború.
Robur
2018. szeptember 16. 00:47
Na még 1 rinyagép b+. Sírjál Imruska!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!