Nők férfiak nélkül, férfiak nők nélkül

2019. február 13. 13:39

Le kéne állni a „minden férfi egy patkány” és a „minden nő egy kurva” jellegű filozófiákkal, a feminizmusnak és a #metoo-nak nem kellene átcsapnia ártatlan férfiakat is megszégyenítő mozgalmakba.

2019. február 13. 13:39
Mihályi Fruzsina
20on

„Férfiak nők nélkül
Tudnának-e élni a férfiak a nők nélkül? Nem lenne több felesleges dráma, intrika és hazugság. A BL döntő zavartalanul végignézhető lenne minden évben, az alkoholfogyasztásnak sem szabna határt hisztériázva senki sem. A férfiak szabad életét végeláthatatlan Xbox-partyk és pókerestek, előkelő kubai szivarok, mosatlan füstös whisky illatú poharak jellemeznék. Nem kéne attól tartaniuk, hogy egy kajánabb pillantás miatt molesztálási pert akasztanak a nyakukba, hiszen nem is lenne kire zavarba ejtően nézniük. Nők nélkül nem lennének összetört szívek sem, a jobb és a bal kéz pedig tökéletesen kárpótolná a szexuális szükségleteket is. Társadalom – Nők = Férfiak – ebbe a képletbe talán még maga Einstein sem kötne bele, nem? 

Remélem, ezt te sem hiszed el
Rég írtam már le ennyi hülyeséget, és remélem, hogy ti is belátjátok, hogy a fenti bekezdésekben foglaltak igazából óriási nagy maflaságok. A nők képtelenek lennének élni a férfiak nélkül, ahogyan a férfiak is a nők nélkül – erről felesleges vitázni. Ideje felismerni, hogy a két nem kölcsönösen szükségeli egymást. Ádám és Éva sem véletlenül érkeztek párban. Közösen éltek a paradicsomban, majd közösen bűnhődtek meg a hibák miatt is.

És nem, közel sem csak a faj túlélése miatt van szüksége a bolygónak mind a két nem jelenlétére.

Kellünk egymásnak, és ha ezt a hímsoviniszták és a nősoviniszták nem látják be végre, a két nem továbbra is eltapossa majd egymást ahelyett, hogy egymással karöltve, közös erővel teremtene valami igazán értékeset. A nők mit sem érnének az erős, biztonságot nyújtó férfiak nélkül, ahogyan a férfiak is megnézhetnék magukat a kedves, törődő nők nélkül. Le kéne állni a »minden férfi egy patkány« és a »minden nő egy kurva« jellegű filozófiákkal, a feminizmusnak és a #metoo-nak nem kellene átcsapnia ártatlan férfiakat is megszégyenítő mozgalmakba, a férfiaknak meg azonnal abba kéne hagyniuk a nők gyengébbik nemként való kezelését, lenézését és főként: bántalmazását. Együtt kell élnünk ezen a bolygón, kiegészítve egymást, mert bizony van, amire csak egy nő, és van, amire csak egy férfi képes – és ez így is van rendjén.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2019. február 15. 14:45
Zeberek génbankokat kel létrehozni a fiukat már születésük pillanatában kasztrálni kel csak a tovább szaporításra alkalmas egyedeket kel meg tartani a génbankok működtetésének érdekében
még fokozza
2019. február 13. 18:58
"A nők mit sem érnének az erős, biztonságot nyújtó férfiak nélkül, ahogyan a férfiak is megnézhetnék magukat a kedves, törődő nők nélkül. Le kéne állni a »minden férfi egy patkány« és a »minden nő egy kurva« jellegű filozófiákkal," Ezt a részt ellentmondásosnak érzem. Egyrész mond egy sztereotípiát majd azt állítja le kellene szokni a sztereotípiákról. Néha én kurva nő akarok lenni - jobb lenne - de tucatnyi nőt ismerek aki egy patkány. Gyakornok értékelés: írástechnika 5, logika 3.
gacsat
2019. február 13. 18:28
Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit.
Senye Péter
2019. február 13. 18:28
Férfiak és nők csak egymást párjaként érnek valamit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!