Nincs másik?

2020. július 31. 10:31

A poszt szerint nem kell nagy dolgot keresni, egyszerűen abbahagyják.

2020. július 31. 10:31
Sz. Tóth Ildikó
Reposzt.hu

„Quo vadis református nyilvánosság? Pontosítok: bármennyire nem értettem egyet azzal, ami a Reposzton/-ból sokszor folyt, fontosnak tartottam, hogy egyáltalán van. Hogy a nagyon beszűkült református nyilvánosságban mégis van egy ilyen médium. Kellene lennie másnak is, de ez egy másik kérdés. Nem tudom, mi van a történések mögött. A poszt szerint nem kell nagy dolgot keresni, egyszerűen abbahagyják. Saját dolgaimból kiindulva, az ember nem »egyszerűen« hagy abba egy ilyen dolgot. Ennél azonban számomra most fontosabb a folytatás: lesz-e más?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. július 31. 17:12
"Kedves Olvasóink! Szeretnénk bejelenteni, hogy megszűnik a Reposzt. Abbahagyjuk. Így döntöttünk. Kérjük az Olvasót, ne keressen valamiféle különleges okot döntésünk mögött. Nincs ilyen. Senki sem mondta, hogy kezdjük el, és senki sem mondta, hogy fejezzük be." Az Isten se szól bele abba, hogy mit csinálunk. Nem is kérdezzük meg tőle. Mi magunk döntünk magunkról. Hehe.
nyugalom
2020. július 31. 14:11
az indexet is tartjak, a sok voros baro ,epjen elo!
Nehidd El
2020. július 31. 12:44
Gondolom, az Európai Bizottság ezt is tárgyalni fogja, biztosan kérdőre vonják Orbánt, hogy ezt miért engedte.
még fokozza
2020. július 31. 11:38
Tompika egyszer az Internetet is adóztatással próbált tönkretenni mert az is kormánykritikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!